Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja nisam u niti jednoj COZнулте године,разапињањем на крст исуса христа,наступило је ново доба и религија: хришћанство.
хришћани су били прогањани и убијани од тадашње власти,свих земаља.
313.године је константин - император,видео на небу крст(мач) и од тада је хришћанство било озакоњено као религија.
миланским едиктом 321.године,а затим и васељенским сабором 325.године.
1054.године долази до раздвајања источне и западне религије.
настају римокатолици и православци,касније лутеранци,протестанти....
сви се куну у исуса христа,а где је нестало .хришћанство?
Ja nisam u niti jednoj COZ
Danas ne postoji niti jedna poznata COZ
koja je u 100% istini.
SVE skrenuše!
po Zaokretu izgovaranje Bozjeg imena Jahve spasava.
On u svojoj formi vere ne zna da deklarativno priznanje ne spasaa, vec prihvatanje Boga za spasitelja i predanje njemu , i proslavljanje Boga svojim delima.
Kada bi poslusali Zaokreta, onda bi to znacilo da covek moze da jednostavno izgovori "SLAVA BOGU JEHOVI" i da nista vise ne cini, i da ga Bog primi.
To su tako niska merila.
A Isus kaze "ZASTO ME ZOVETE GOSPODE GOSPODE A NE IZVRSUJETE STO VAM ZAPOVEDAM"
Dragi moj Laodikejac,Uceci apostole da se mole Bogu - Isus kaze "OVAKO MOLITE SE VI, OCE NAS KOJI SI NA NEBESIMA"
Isus se sam ovako molio u Gecimaniji "OCE MOJ AKO JE MOGUCE DA ME MIMOIDJE CASA OVA"
Vi izgovarajte ime Jahve u zabludama koje posedujete u svojim ucenjima, a mi biblijski Hriscani ce mo po Isusovom primeru "BOZE OCE NAS" u istini u koju nas Bog osvedocava.
To je prvi uslov spasenja."DA SE SVETI IME TVOJE" ne znaci kao uslov spasenja izgovarati ime Jahve, jer bi ga onda i Isus izgovorio u ovoj molitvi koju je ucio svoje ucenike.
"Da se sveti ime" znaci "DA SE SVETI ILI PROSLAVLJA TVOJ SHEM - KARAKTER" ljubav, milost, velicanstvo, pravednost.. itd.
Ime - SHEM, znaci "karakter"
Imena Bozje za ljude ne znace mnogo ako se kroz njih ne sagleda karakter Bozji, a svako ime koje se u bibliji koristi za Boga - sadrze u sebi po jednu ili vise njegovih osobina.