Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
samo ti sanjaj lepo je to.Pozravi maritreju svog uictelja.A i o hriscanstvu i njegovim pocecima vidim da neznas nista nego onako nabacjujes po nesto sto si cuo pa izmiksovao.Proveri jos jednom kada je Hristos razapet,a kada rodio.Pobrkao si loncice i poklopcice
O Hrišćanstvu znam više od bilo koga u svetu,znam kako je nastalo,kako je Isus sa jednom malom grupom prevario kompletnu esensku zajednicu i kako se rodilo hrišćanstvo.
Kao što znam da će ponovo mala grupa,iz Srbije,to su oni pravi,da razbije kompletan novi svetski poredak.
Isus stoji iza svojih izabranika.
Vidiš,prijatelju moj,ti si načuo za lažnog mesiju,ali ne znaš da su eseni spremili još jednog,ali Pravi Mesija je već u Srbiji i Srbin je.
O Hrišćanstvu znam više od bilo koga u svetu,znam kako je nastalo,kako je Isus sa jednom malom grupom prevario kompletnu esensku zajednicu i kako se rodilo hrišćanstvo.
Kao što znam da će ponovo mala grupa,iz Srbije,to su oni pravi,da razbije kompletan novi svetski poredak.
Isus stoji iza svojih izabranika.
da mislim da se tako zove,jer neko zove barnaba a neko varnaba,izgledaMisliš na Varnavino jevanđelje?
da mislim da se tako zove,jer neko zove barnaba a neko varnaba,izgleda