- Učlanjen(a)
- 19.09.2009
- Poruka
- 27.630
Naravno da sam pročitala kako bih drugačije znala.Pazi ovo što ti mene pitaš na ta ista pitanja i ja tražim odgovore već dugo godina,ali jednostavno se uvek priča svodi na to da je Isus bog i sin božiji.Hrišćanstvo je danas najmoćnija religija u svakom smislu i pogledu i koliko god da se bilo ko usprotivi ili tumači nešto drugačije..u krajnjem slučaju i da ima dokaze,oni će biti opovrgnuti.Mislim da me razumeš šta hoću da ti kažem.Znači opovrgnuće bilo šta što se protivi njihoivim načelima i dogmama.
Što se tiče Pavleta on posle svoje da kažem pustolovine na putu za Damask odlazi u Arabisku pustinju i posle mnogo godina po svom povratku pokreće Rimsko carstv njegovom iskustvu faktički ne znamo ništa osim nagoveštaja da je uznesen u nebo i video i čuo stvari o kojima nije dozvoljeno pričati....e sad šta mu se zapravo dogodilo to ne zna niko.
Hajde ovako reci ti meni svoje mišljenje šta je zajedničko Isusu,Muhamedu i Budi,postoji li barem jedna stvar u kojim su njih trojica saglasni?
Što se tiče Pavleta on posle svoje da kažem pustolovine na putu za Damask odlazi u Arabisku pustinju i posle mnogo godina po svom povratku pokreće Rimsko carstv njegovom iskustvu faktički ne znamo ništa osim nagoveštaja da je uznesen u nebo i video i čuo stvari o kojima nije dozvoljeno pričati....e sad šta mu se zapravo dogodilo to ne zna niko.
Hajde ovako reci ti meni svoje mišljenje šta je zajedničko Isusu,Muhamedu i Budi,postoji li barem jedna stvar u kojim su njih trojica saglasni?