- Učlanjen(a)
- 24.10.2014
- Poruka
- 124
Jedno vreme nije radio ne znam da li sada radi.Moze i Icefilms da se koristi kao source...niko ga ne pominje ali po meni jedan boljih free source sa HD kvalitetom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jedno vreme nije radio ne znam da li sada radi.Moze i Icefilms da se koristi kao source...niko ga ne pominje ali po meni jedan boljih free source sa HD kvalitetom....
tamo na forumu kazu da rade trenutacno...bilo nekih problema oko toga to stoji...Jedno vreme nije radio ne znam da li sada radi.
Nisi jedini. I meni nesto danas slabo nalazi linkove uopste. Ne znam sta se dogadja.Neverovatno da istream ne nalazi NI JEDAN JEDINI LINK za seriju the wire,na primer:sezona 1 epizoda 2......
Srecom,tu je Torrenter.Ima sve zivo.Nisi jedini. I meni nesto danas slabo nalazi linkove uopste. Ne znam sta se dogadja.
Pa i realno gledano adoni kao torrenter i pulsar su mozda i jedino sto nam treba, ako gledamo besplatne adone/izvore. Nijedan besplatan izvor ne nudi filmove i serije u tim kvalitetima kao sto ima na torentu. Moze da se desi da neki film nema seed-era dovoljno pa tek onda dolaze u pricu istream, SALTS i drugi malo bolji adoni. Mada kod torrentera sa ruskim trackerima brzine su idealne.Srecom,tu je Torrenter.Ima sve zivo.