Kako da adsl pretvorim u wifi,da taj svoj wifi(mrežu) hvatam tabletom na udaljenosti od 10-ak kilometara.Šta mi je sve potrebno.Pozz
Pa nisam bas mislio toliko ali barem 2 km.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako da adsl pretvorim u wifi,da taj svoj wifi(mrežu) hvatam tabletom na udaljenosti od 10-ak kilometara.Šta mi je sve potrebno.Pozz
Samo sa akces pointom, pod uslovom da je negde visoko, n.pr. zgrada neka ondak dobijes i veci radius od 2km. Access point ti je najbolja varijanta, tvoju mrezu mozes da pucas u nekom smeru gde ti najvise obilazis u gradu, selu itd.....Pa nisam bas mislio toliko ali barem 2 km.
Samo sa akces pointom, pod uslovom da je negde visoko, n.pr. zgrada neka ondak dobijes i veci radius od 2km. Access point ti je najbolja varijanta, tvoju mrezu mozes da pucas u nekom smeru gde ti najvise obilazis u gradu, selu itd.....
access point i jeste antena.Zato sam ti dao taj predlog. Proguglaj, u vezi togaA antena neka predajna nešto sl.Imam neki tanjir od satelitske antene ili da kupim neku predajnu antenu.
Ljudi dzabe se mucite sa tabletom na 500 m nece raditi sa antenom.pa to je isto kao sa mobilnim tel.ja imam ruter u kuci i ponekad los signal zbog zidova pa mi ne radi wifi dobro a kamoli na daljini od 2 km heeheh ovo sam se slatko nasmejao.treba mu antena sa rutera upucana ka toj lokaciji gde je on i onda na toj lokaciji AP i RUTER koji ce pokriti signalom to mesto. u svakom slucaju 2x antene ali ap antene,ovako nesto (za slanje i primanje signala i ruter) oko 10 000 din u zavisnosti koje antene kupi i koji model rutera.
zdravo!imam portabl komp napravio sam komplet instalaciju koja je prosla,prikljucim ga na wi fi Internet vezu kod mene sve u redu,ali kada ga prikljucim kod prijatelja na wi fi ne prihvata sifru.na drugom compu sa istom sifrom sve u redu.sta moze biti kao problem?