Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja sam trazio takodje i to nisam nigde uspeo da nadjem zato sam i odustao od te ideje,veruj mi nije vredno tolike muke i truda.inace i ako imas tako nesto morao bi kompjuter da ostavos par dana da radi da bi to uspeo da probije cak je pitanje dal bi uspeo i tada .
moj savet ti je da se ne mucis
Ja ti ipak preporucujem buteforce sa aircrackom nego dic attack bas ti treba dobra wordlista za dic attack sa velikim i malim slovima sa brojevima itd ,brute force moze stvarno potrajati ali kljuc se nadje samo skini wordfield i namesti velicinu reci tj broj slova u reci i probace sve moguce kombinacije dok ne nadje kljuc .Bravo zilex svaka cast nasao sam... kod mene vecina rutera je WPA ili WPA2 sa ugasenim WPS...
Ja ti ipak preporucujem buteforce sa aircrackom nego dic attack bas ti treba dobra wordlista za dic attack sa velikim i malim slovima sa brojevima itd ,brute force moze stvarno potrajati ali kljuc se nadje samo skini wordfield i namesti velicinu reci tj broj slova u reci i probace sve moguce kombinacije dok ne nadje kljuc .
Zile, Brute force sa aircrackom za napad koristi wordlist (dictionary)... verovatno mislis na "crunch" gde se ubacuju sva slova azbuke (velika i mala) sa brojevima od 0-9 i simbolima ;,.-!$#"/&...)... Mislim da tvoj preporuceni program "Word field" isto koristi dictionary za napad...Ja ti ipak preporucujem buteforce sa aircrackom nego dic attack bas ti treba dobra wordlista za dic attack sa velikim i malim slovima sa brojevima itd ,brute force moze stvarno potrajati ali kljuc se nadje samo skini wordfield i namesti velicinu reci tj broj slova u reci i probace sve moguce kombinacije dok ne nadje kljuc .
Da li neko ima ili zna gde ima lista reci (wordlist) na Srpskom za Linux?
http://serbianforum.org/threads/potreban-srpski-recnik.555280
WIFI slax ima i meni na engleskom...probaj bugtraqZile, Brute force sa aircrackom za napad koristi wordlist (dictionary)... verovatno mislis na "crunch" gde se ubacuju sva slova azbuke (velika i mala) sa brojevima od 0-9 i simbolima ;,.-!$#"/&...)... Mislim da tvoj preporuceni program "Word field" isto koristi dictionary za napad...
Koliko sam video na netu WeedSmoker1-ov "Wifislax" je Španski derivat Linuxa...
Ja sam skinuo najnoviji Kali Linux (unapredjeni BackTrack) ima kamaru programa... ocitava mi karticu sa Ralinkovim drajverom RT2870 sa kojom su izgleda prethodne verzije imale problema sa injection...