Član
- Učlanjen(a)
- 08.01.2010
- Poruka
- 231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nema uospte signala ne ocitaje je a na mobitelu ima , i fata mreze duplo daljei teze za ufatit ?
uzimam net od komsije.imam antenu od 24db i tp-link.pre neki dan mi je radelo sherovanje a sad vise nece.tj radi i sad ali kad pokusam da otvorim nesto na mobilnom ono nece a pise da sam povezan.znaci sve ok ali nece da otvori nista.Elver, jel imas lokalnu konekciju na kompu?
Ako možeš sa IP adresom uči u susjedov ruter,onda je wireless ok,ali ruter ne pušta internet,reci susjedu da napravi restart rutera,neka ga ugasi i upali.uzimam net od komsije.imam antenu od 24db i tp-link.pre neki dan mi je radelo sherovanje a sad vise nece.tj radi i sad ali kad pokusam da otvorim nesto na mobilnom ono nece a pise da sam povezan.znaci sve ok ali nece da otvori nista.
mobilni je samsung galaxy tab.
mogu da udjem u ruter.Ako možeš sa IP adresom uči u susjedov ruter,onda je wireless ok,ali ruter ne pušta internet,reci susjedu da napravi restart rutera,neka ga ugasi i upali.
da od komsije uzimam internet.Ako ti od komsije ruter salje mrezu moguce da je do njega.