Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2011
- Poruka
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da, imam win7 32bit zato ne mogu da instaliram utility. nasao sam jedan program (xirrus wifi inspector) samo je pitanje koliko su tacne vrednosti koje on pokazaujePogledajte prilog 14905
Imam problem , kada mi se na lap topu isprazni baterija i on se ugasi , intenernet mi se izgubi na neko vreme i nmgu ponovo da ostvarim konekciju , potrebna mi je pomoc hitno . KORISTIM WIN7 .hvala
Pozdrav
problem koji imam je vezan za zaključavanje wifi mreže. Naime imam ruter US Robotics USR9110 i laptop Acer Aspire 5230 na kome je Vista.
Wireless internet radi normalno sve dok ne pokušam da mrežu obezbedim na bilo koji način. ako aktiviram MAC filtering dobijem limited konekciju
tj. bez interneta, a ako pokušam da je obezbedim wep ili wpa ključem onda mreža nije u rangu sa mojim laptopom i ne mogu uopšte da se konektujem na nju.
Molim za pomoć
Pozdrav
problem koji imam je vezan za zaključavanje wifi mreže. Naime imam ruter US Robotics USR9110 i laptop Acer Aspire 5230 na kome je Vista.
Wireless internet radi normalno sve dok ne pokušam da mrežu obezbedim na bilo koji način. ako aktiviram MAC filtering dobijem limited konekciju
tj. bez interneta, a ako pokušam da je obezbedim wep ili wpa ključem onda mreža nije u rangu sa mojim laptopom i ne mogu uopšte da se konektujem na nju.
Molim za pomoć
PozZz svima na forumu.
Totalni sam laik za ovu oblast pa mi treba savet.
Telekom Srbije nudi "internet po duplo nizoj ceni "
CLICK4 download 4096 upload 512 kb/s
CLICK6 download 6144 upload 1024 kb/s
Da li mi je za gledanje filmova online sa neta dovoljan Click 4 ( ili ce da koci ??? )
Da li bih mogao sa komsijom iznad mene da delim signal preko wirnelessa , da delimo troskove i uzmemo Click6 ???
Znam da bi signal bio jak , jer je on svojevremeno imao bezicni net i meni je sve vreme signal bio " veri good "
Znaci da li je bolje da zajedno koristimo Click6 ili da svako pojedinacno uzme Click4 ?
Hvala i pozZz . . .