Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Želim instalirati Grid antenu od 16 db
pa me zanima mogu li ju nekim kablom direktno spojiti na usb adapter TL W722NWN tako da što več treba da se spoji ta antena i da sve to radi.
Sta mi treba od drivera?
Imam telekomov ruter neki HUAWEi stojeci model-beli.Dosta je slab signal, pa ako kupim neki modem za oko2k u prodavnici; da li ce biti bolji signal wifi-ja?
Ako moze mala pomoc
Zanima me sledece imam Wireless AirLive WL-5460PCI karticu ciji je standard 802,11G a ruter ima standard pored ostalih-(802.11b,802.11g,802.11b+g,802.11n,802.11g+n) i 802.11 b+g+n pa me zanima da li ce biti neki efikasniji i bolji rad ako kupim Wireless karticu sa podrzanim standardom 802.11 b+g+n i ako stavim ruter na taj predajni standard
da to su hg modeli koji nisu bas nesto ekstra sto se tice stabilnosti i signala,koliki prostor oces da pokrijes i kako izgleda otprilike?ovo mi treba da bih znao sta da ti preporucim jer ni obicni ruteri nisu bas nesto ekstra sa signalom.
To je otprilike plan kuce. Hvala
Želim instalirati Grid antenu od 16 db
pa me zanima mogu li ju nekim kablom direktno spojiti na usb adapter TL W722NWN tako da što več treba da se spoji ta antena i da sve to radi.
Sta mi treba od drivera?