Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2010
- Poruka
- 542
ovi niski signali su kod mene,ovo veliko je moj ruter,na ove druge signale mogu samo ponekad da se zakacim i to moram da ispravljam i pomeram antenu,ovo je samo primer onoga sto sam ti rekao na pocetku da bez bar 40%nema lebadruze to nisu signali,to kao i da ih ne vidis.signal koji nemas bar preko 40% jacine je u 99%slucajeva neupotrebljiv.to sto ti hvatas sa tom antenom je uzas i normalno da ne radi.antena mora da bude usmerena u izvor signala pogotovo mrezne antene to proveri.sa njima ne mozes da ocekujes da ces imati upotrebljive 5 vrste signala osim ako se ti ne nalaze na smeru te antene tj u pravcu u kom je okrenuta.proveri konektor usrafljen i u karticu hoce da se desi da je popustio deo gde je stegnuta glava konektora na kablu i kao i kod antenskog ako spoljne zice dodiruju glavnu unutrasnju nema slike ili u tvom slucaju nema signala.proveri konektor unutrasnju iglicu sa rupom da nije pobegla unutra,kada skines konektor tj kada odsrafis od kartice okreni ga prema tebi i pogledaj ga unutra traba bas ovako da izgleda Pogledajte prilog 37670.ovaj najmanji prsten u sredini treba da bude ravan sa ovim belim delom,ako nije sjebo ti se konektor.jos jedna stvar hoce da se zablentavi i drajver ponekad,reinstaliraj drajver obavezno to mi je isto pomoglo nekoliko puta.