Momci treba mi vas savet 98 sam godiste i veoma volim kompjutere opterecen sam windowsima ovo mi valja ovo ne valja... Mnogo puta sam menjao windowse i sada ne znam sta da radim imam windows 7 starter koji sam skinuo sa thepiratebay i mislim da nije siguran...
Zato vas pitam ako mozete da mi nadjete "PRAVI" Windows XP SP2 zato sto sam cuo da windows xp sp3 rusi amd sisteme..
I kazite mi dali bi bilo dobro da ubacim XP.. Moja konfiguracija je sledeca..:
Windows 7 Starter 32-bit (6.1, Build 7601)
AMD Atholn (tm) X2 215 Processor (2CPUs), 2.7GH
2GB RAMA
Grafa mi je integrisana ali planiram da kupim neku drugu
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430..
Kao sto rekoh imam windows 7 starter prvo je bio dobar ali sad je poceo da mi koci i net i windows i ono CPU Ussage kad udjem je oko 60% tj kad radim nesto pa kad sacekam malo 2% zato vas molim da mi nadjete odgovarujuci Windows XP SP2 Ali da nije neka kopija koja ce da mi sjebe comp...
Unapred Hvala POZZZZZ!!!
Zato vas pitam ako mozete da mi nadjete "PRAVI" Windows XP SP2 zato sto sam cuo da windows xp sp3 rusi amd sisteme..
I kazite mi dali bi bilo dobro da ubacim XP.. Moja konfiguracija je sledeca..:
Windows 7 Starter 32-bit (6.1, Build 7601)
AMD Atholn (tm) X2 215 Processor (2CPUs), 2.7GH
2GB RAMA
Grafa mi je integrisana ali planiram da kupim neku drugu
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430..
Kao sto rekoh imam windows 7 starter prvo je bio dobar ali sad je poceo da mi koci i net i windows i ono CPU Ussage kad udjem je oko 60% tj kad radim nesto pa kad sacekam malo 2% zato vas molim da mi nadjete odgovarujuci Windows XP SP2 Ali da nije neka kopija koja ce da mi sjebe comp...
Unapred Hvala POZZZZZ!!!