Windows 8 {Chat}

Član
Učlanjen(a)
24.03.2010
Poruka
2
gdje skinuti win 8 sa ispravnim aktivatorom jer svi nude staru verziju windowsa 8.hvala
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Windows 8: 40 miliona licenci za 30 dana





Nakon mesec dana na tržištu, Microsft je prodao 40 miliona licenci za Windows 8, što je tempo kojim je prodavan i Windows 7, objavila je kompanija.


38977428450b65a367849c191640411_orig.jpg



Microsoft „je veoma zadovoljan dosadašnjim reakcijama korisnika”, kazala je Temi Reler, nova finansijska direktorka za Windows.

Ovoliko interesovanje nije iznenađujuće s obzirom da je novi operativni sistem predstavljen 25. oktobra, neposredno pred početak sezone novogodišnjih kupovina.

Relerova je dodala da broj nadogradnji novog OS sa prethodnih Windows verzija nadmašuje rane početke Windows sedmice, što takođe nije iznenađenje jer Microosft nudi nadogradnju za 40$ svim korisnicima Windows XP, Viste ili Sedmice u promotivnom periodu do 31. januara, dok oni koji su kupili računar sa Windows 7 od juna do oktobra mogu da pređu na Osmicu za svega 15 dolara.

Ovakva nova verzija Windowsa ima svoje karakteristike”, kazala je Relerova. „Iako je primamljivo da poredmo prodaju sa Windows 7, Windows 8 nije napravljen za jednu prodajnu sezonu, on je napravljen za budućnost”.

Stručnjaci iz PC industrije, međutim, očekuju da će se u narednim mesecima prodaja Osimice „ohladiti”.

Temi Reler je istakla i neke prepreke koje stoje na putu novom OS, uključujući i nedostatak PC-ja sa ekranima osteljivim na dodir, oskudnost aplikacija u Windows prodavnici i veliki broj kompanija koje su tek nedavno prešle na Windows 7.

Ona je rekla da treba da prođe „nekoliko prodajnih sezona” da bi se na tržištu pojavili svi modeli PC-ja koje Microsoft priželjkuje i da bi se stvorila kritična masa aplikacija.

Što se tiče Surfacea, Microsoftovog tableta, Relerova je rekla da je on do sada postigao uspeh, uprkos „veoma ograničenoj distribuciji”. Naime, Microsoft prodaje ovaj uređaj samo u nekoliko radnji i na svom sajtu. Direktorka, međutim, nije želela da otkrije nikakve brojke kad je reč o prodaji tableta.



Izvor:
B92.net
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
Totalno se slazem sa tobom. Ipak, mislim da ce reklama uraditi svoje
 
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
28
javi mi se na PP poslacu ti programcic za aktivaciju!Ja sam moju 8-icu instalirao prekjuce i zezaao sam se dva dana i na kraju uspeo sam da je aktiviram i dobra jeste da ima malo izmena koje se meni ne dopadaju al staces idemo u korak svremenom !

Ja sam moju osmicu krekovao jednim exe aktivatorom i evo sad je aktiviran poskidao updtae sve i radi extra !
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
28
Kod mene se desava nesto cudno kad mi je win 8 na engleskom pise windows is activated a kad ga prebacim na srpskom onda pise da vindows nije aktiviran !Moze neko da mi objasni o cemu se radi !
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Kod mene se desava nesto cudno kad mi je win 8 na engleskom pise windows is activated a kad ga prebacim na srpskom onda pise da vindows nije aktiviran !Moze neko da mi objasni o cemu se radi !


Svi aktivatori koji se nalaze na netu su hackaktivatori,odnosno aktivatori koji hakuju,menjaju sistemske datoteke windowsa i koji stvaraju privid da je windows aktiviran.Zbog cega ces kasnije najverovatnije imati problema sa radom samog windowsa.
Ti aktivatori su u fukciji samo na windowsu kakav je instaliran na racunar.U tvom slucaju ako je instalirana english verzija samo u tom slucaju ce hackaktivator raditi,odnosno zameniti sistemske fajlove.Bilo kakvo menjanje,pa cak i update windowsa,ponistavaju te zamenjene datoteke i pokazuju ti pravo stanje,a to je da ti windows nije aktiviran.
Sa Windows 8 Microsoft je uveo OA 3.0 aktivaciju windowsa koji je smesten u BIOS-u racunara.OA 3.0 aktivacija se sastoji iz dve platforme.
Prva je OEM aktivacioni kljuc servera,a druga je izvestavanje servera o OEM kljucu i slanje slike windowsa tom istom serveru koji imaju taj OEM kljuc.(SLP channel)
Tek kada OEM server odobri taj kjuc (master key) u roku od 4.sata ti se windows aktivira.

Do skoro su radili KMS serveri,kao naprimer:
Kod:
[COLOR=#333333]thoosa.no-ip.org[/COLOR]

ali je Microsoft i njima zalupio vrata.Tako da sto se tice aktivacije Windowsa 8 tu je Microsoft uveo rigorozne mere zastite.
Sta dalje,videcemo.



 
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
28
uspeo sam da activiram Win 8 i sad sve funkcionise i pise da mi je windows aktiviran sve regularno !!!!

evo fotka

Bez naslova.jpg
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top