- Učlanjen(a)
- 17.12.2018
- Poruka
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imali rješenje za Synaptics TouchPad Driver koji se ne pokreće sa sustavom Windows, hvala na odgovoruVaš "hakirani" upravljački program za Synaptics TouchPad pokreće se sa sustavom Windows i ne radi, zato se pojavljuje.
Vjerojatno postoji, ali ne znam što imate instalirano na laptopu s jedne strane, a s druge strane ja osobno ne koristim laptope, samo velika stolna računala tako da ..... nemam s čime raditi . Ili ponovno instalirajte taj program koji koristi vaš TouchPad ili koristite softver koji ima mogućnost isključivanja pokretanja aplikacija kao što je ovaj WiseCare365
Pogledajte prilog 158556
hvala kolega punoTako i treba, druže, ali ovisi i o tome da li je pravi program ili čak servis koji koristi taj Synaptics ugašen, pa kad se upali svijetli. Vrijedilo bi detaljnije istražiti koristi li uslugu i isključiti je, postoji još jedan program koji vam može pomoći u kontroli Start Up programa. Kažem nema laptopa, pa ne znam ništa o tom Synap programu, zašto baš koji program treba i tako dalje.
Pogledajte prilog 158581