Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2010
- Poruka
- 2.919
Nema on nikakvih dela, jos je lagao da je crnogorac, pravoslavac, pa ko zna sta sve ne, i sad pise ekavicom jer je provaljen itd...
То је зато што не пратиш.
Још на теми Адвентисти, мислим. Човек кога ја познајем као Трипа (или како већ) није био такав, тј. знам га са другачијим веровањем. Зато човек мора да се тргне и схвати у ком времену живи. То се данас зове бот. Може заиста бити један човек, или може бити ко зна колико људи. Може бити чак и неки администратор који намерно "боцка" да би се писало на форуму. Тих ботова има сада свуда, неке групације плаћају или налазе "вернике" које такође морају да плаћају на овај или онај начин.
Дакле, није циљ научити нешто и разменити мишљења (веровања), већ је циљ спиновати и провоцирати да се не дође до суштине. Ко год да стоји иза неких профила није битан, најбитније је послати поруку и не реаговати на странпутице. Нема смисла да као они милион пута понављамо текст јер тако постајемо као они. Постоје веома битне теме за хришћански опстанак у овом мрачном времену и не треба се замарати повременим провокацијама. Хришћанство је на прагу тоталне забране и сатанизације, зато се треба борити да што више нормалних људи чује поруку јеванђеља. Све остало је маргинално.