Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dela vidimo stalno, haos i beznađe.
A imaš li ti kakvih djela osim ovog ovdje "duhovnog đubretarenja"?
Darth, bas danas sam procitao da su sa fratrima u misiju posle i dve casne sestre i da su se obe vratile u drugom stanju, a nijedna ne zna ko je otac njenog deteta.Tu su zatim i "bogugodna" dela negiranja Trojstva, podržavanja abortusa, držanja predavanja pred zabludelim masama koje zahvaljujući amerikanizovanim medijima i obrazovanju nisu sposobne da prepoznaju blefera i lovca na novac i duše, trolovanja po forumima kao vidom "evangelizacije"....
Jer zasita je nemoguće znati kako će EGWista, opsednut "duhovnim đubretarenjem" uopšte moći da shvati i prihvati Istinu.
A profesor odgovori: - Sećam se slučaja s ukradenim satom i da sam pretraživao džepove svih učenika,
ali se ne sećam da si to bio ti. I ja sam zatvorio oči dok sam pretraživao džepove.
brat Toma
Nema on nikakvih dela, jos je lagao da je crnogorac, pravoslavac, pa ko zna sta sve ne, i sad pise ekavicom jer je provaljen itd...A imaš li ti kakvih djela osim ovog ovdje "duhovnog đubretarenja"?
Nemoj ovde da lazes! Inatices se do poslednjih granica sve samo da izbegnes cinjenice! Jer ti mislis da jedino ti imas istinu, a tudje nikad neces prihvatiti jer to bi poreklo tvoje iskustvo i tvog Hrista koji ti se javlja racunicama, piramidologijom i numerologijom satanom oznacilo!Molim DarthShonea da nam ovde iznese tu istinu po tackama 1. 2. 3.... i dalje, pa da je sagledamo u svetlosti svete Bozje reci biblije.
Ako je ona u skladu sa biblijom, evo ja sam prvi spreman da je prihvatim.
Kakavsi ti čovjek , Toma ispriča predivnu poučnu priču o dječaku i satu , i gle čuda Tripo ništa nije uspijo zaključiti ,i dalje ostao zao ,tužnoI kako je to pomoglo pravoslavcima? Izgleda slabo. Malo kome.
Kakavsi ti čovjek , Toma ispriča predivnu poučnu priču o dječaku i satu , i gle čuda Tripo ništa nije uspijo zaključiti ,i dalje ostao zao ,tužno