Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
A šta je problem u mom načinu diskusije? Iznesi konkretno sa dokazima.
I ako ne dokaze ti se neces promeniti? Pa tebi niko i ne moze dokazati jer ti ne prihvatas niciju kritiku, cak ni tvojih pretpostavljenih vodja! Zato sam i rekao da te treba izbaciti iz crkve, jer si nepopravljiv i arogantan! Vidi to i Marko zato je i rekao "ako Tripo ne prihvati" jer zna da neces! Ali on bi trebalo da drugacije resi to, i ja bi da sam na njegovom mestu. Miroljuba Petrovica su izbacili, jer je bio kao ti arogantan i imao laznu nauku imas je i ti!
Pa ovdje samo vi vrijeđate
Ma kako da ne! A jesu nase izjave bile: "razmisljanje deteta od 3-5 godina", "nije biblija pisana za formalni nivo razuma" i sl.?
Ti nas ovde konatantno vredjas, i onda kazes da smo mi losi, i nasi postovi se prijavljuju a vasi ne.
Sve sa razlogom, da sebe napravite mucenicima..
A vi samo vrijeđate, znam ja da je tebi hrana da se mi ovdje sukobljavamo.
Pa vidim gore ko je koga prvi napao, vi nas napadate i vredjate a mi se branimo. A kao losi smo ako istom merom uzvratimo?
E nece moci!
To tebi smeta.
Nije moja zelja da se vi mesjusobno svadjate, vec da se uspostavi normalna komunikacija, a to moze samo ako ti prestanes s onim sto radis. A vidi se gore moj prethodni post i odgovor Marku a vidi se tvoja tendenciozna zelja da me proglasis zlim. I ko je ovde onda zao, naravno da je sve ocigledno, ne trebam ja nista da dokazujem, vidi se ko je kakav. Vide to i drugi, cim dodju na forum odma te procitaju, i brze bolje bez od adventiata, ako je neko i pomislio da bude clan kad vidi sta pises!