- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Pa vjera se pokazuje kroz djela,
I ispovjeda riječima. A vi sami (85% vas) priznajete da ne vjerujete u Isusa Krista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa vjera se pokazuje kroz djela,
I ispovjeda riječima.
I ispovjeda riječima. A vi sami (85% vas) priznajete da ne vjerujete u Isusa Krista.
Djela, djela, djela... koja su to djela kojima se subotaristi diče? Subote, veganizam, ne pijenje kave-kafe, simbolizam svega, desakrametalizacija svega? Koja su to djela koja oni pominju? Sve što ovde možemo pročitati je papagajsko čekičanje biblijom. Nazivaju nas antihristima, a oni su naravno Hristovi, jer subotare, ne jedu svinjetinu, ne piju kavu-kafu, pričest za koju je sam Isus rekao da je Tjelo i Krv njegova, im je simbol koji prikazuju krekerima i voćnim sokom. Krst - Križ im je sablazan?!
Po čemu su oni Isusovi, a mi Katolici i Pravoslavci nismo? Ko im je dao za pravo da vernike Isusove napadaju i pljuju po svemu što je sveto, a da histerišu ako neko u negativnom kontekstu pomene EGW, čak i kada koristi iizvore za svoje tvrdnje?!
Oni vjeruju u "zdrav i dug život", a ne u Krista. Izvrsno si im gore pobrojao djela.
A kakva su vam djela, znači samo pričate da imate vjeru.
Ništa mi ne pričamo, ni o svojim djelima ni o svojoj vjeri.
A vi sami ste priznali da ne vjerujete u Isusa Krista. I sad bih ja trebao šutjeti o tome, jer tebi to smeta? Uostalom, zašto ti to smeta? Pa diči se time.
Vaša djela su pokazala da vam je vjera samo u priči.
Vaša djela su pokazala da vam je vjera samo u priči.
Izgleda da je P4 za tebe ekstra lik po razumu.
Ovo je već u popriličnoj mjeri zabrinjavajuće.
A vaša priča je otkrila da u Isusa Krista uopće ne vjerujete. Evo dokaza:
Nedavna anketa koju je provela švedska Crkva pokazala je da oko dvije trećine od 9,4 milijuna ljudi u zemlji pripada crkvi. Ipak, samo 15 posto članova crkve kaže da vjeruju u Isusa Krista. Jednak postotak Šveđana naziva se ateistima. A samo oko 400.000 od otprilike 6,6 milijuna članova crkve kaže da samo jednom mjesečno pohode crkvu. (By Gary G. Yerkey, The Living Church)
P.S.
Oni vjeruju u "zdrav i dug život", a ne u Krista. Izvrsno si im gore pobrojao djela.