Vjera i djela.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
U to je veliki problem za demone.

Po vama je ušao u hljeb. Toliko pijete "svete" vode, a djela ostaju ista, slabog roda.

Za vas ne treba biti prorok. Dovoljno da se vidi kakva su vam shvatanja istine i zna se gdje idete.

Što se i vidi po djelima.

Za vas je dovoljno to, kao kada ljekar vidi da će neko brzo da umre, zatim da će nasilnici na utakmicama da razbiju glave, onaj mafijaš da će brzo da završi.

Vas je lako ocijeniti, to može bilo od nas.

Ma da, a bolesti, infektivne bolesti, i parayitski organizmi su delo demona. Što bi značilo da kada se razbolimo, dobijemo neku bakterisjuku infekciju, ne idemo kod lekara, nego pravac kod egzorciste, po mogućstvu bibličara da nas mlati istom po glavi i isteruje đavole iz nas. Ili da se obratimo holističkoj medicini, koju je propagirala i EGW.

Jeste, dabome, ne treba, ma kakav prorok, sve se vidi i sve se zna. Kao i za vas, arogantni samozaljubljeni sledbenici istog takvog "proroka". Kojim to djelima? Kojim se to djelima dičite vi? Šta su svetu darovali i čime su ga zadužili adventisti? Biblijom? Pa nju je kanonizovala Crkva, ona na čiji pomen adventisti dobijaju napad mrženje, koji se graniči sa ponašanjem posednutog, anglikanci su je preveli na engleski jezik.. Medicina? Ako se pod medicinom računaju bulažnjenja deventaestog veka i "proročice" Nauka? Pa prve bolnice i škole je organizovala Crkva, tačnije redovničke zajednice. Da nije bilo rada Crkve, pisali bi ste črte i reze, ili bi ste se koristili Runskim znakovima, a oni su paganski. Crkva je na istoku i na zapadu sačuvala sve što je bilo vredno od Rimske i Grčke klasične kulture. Unoiverziteti, škole, gimnazije, sve to je delo Crkve. Matematiku je zadužila, Fiziku takođe. Ali to nisu dela na koja vi računate.

Koga vi možete da ocenite? Pa zar to nije oholost? Ali, nee, vi ste pravednici, a samo smo mi oholi pagani i krivoverci.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Znaci priznajes da nemas vlast suditi!?

Opet si uzeo samo dijelić. I naravno izvrnuo ga.

Znaci to cinis sam od sebe, a hteo si pripisati Bogu ili da ti je dao vlast u bibliji?

Pa vas je toliko lako procijeniti. Evo u Ukrajini će opet zna se šta.

Znaci svestan si da u njoj nemas podrsku ali ipak to cinis! Stavise lagao si da u njoj imas podrsku!

Ono što ja kažem za vas to ima da bude. evo vdijećete.

Oduzeo si vlast Bogu i uzeo pravdu u svoje ruke. Zato ces jos stroze biti sudjen: "Kakvim sudom sudis sudice ti se"!

Izgleda da je vam sud već stigao. U stvari vi ste sami sebi kazna.

Ti si nepravedni sudija cak ti ni Ruterford nije ravan!

Pa vi sami sebi sudite.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Izgleda da je vam sud već stigao. U stvari vi ste sami sebi kazna.

Pa vi sami sebi sudite.

Pa idelić otrova je otrov. Možda nedoivoljan da ubije, ali dovoljan da naškodi. Jedna trula jabuka pokvari ostale.

Ukrajina ovo, mi ono, tralala, kva, kva, kva. U Ukrajini će to jer vaša domaja, domaja vaše EGW se igra rata, isto kao i Rusija. Svi sanjaju Rim. Svi.

Da, da, biće, jeli to "duh prorštva" tačnije duh Sotone na delu, pa prorokuje kao što je posedao EGW?

Koji sud? Ma nema suda još, još traje Istražni postupak, barem je tako rela EGW, a vi se ubiste da nas ovde ubedite da je govorila istinu.

Ne, nego nas rešeta sotona, jedne ubeđuje da su "božiji" i uči ih subotarenju, holistici, i aroganciji, a druge muči fizički.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Nista drugo nisi ni napisao. Opet se pretvaras kako si ti "nesto dao" :)

A ti si zaduzen da nas osudjujes i procenjujes iako ti nije dato od Boga niti si prorok!

Hahaha, kako mislis mora da bude? :) Pa ti svojim recima dokazujes koliko si pun sebe i oholosti, gradis se bogom i osudjujes druge, nesvesan kako ce Bog da te kazni za to!

E ovo treba kopirati, hit!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nista drugo nisi ni napisao. Opet se pretvaras kako si ti "nesto dao" :)

A ti si zaduzen da nas osudjujes i procenjujes iako ti nije dato od Boga niti si prorok!

Hahaha, kako mislis mora da bude? :) Pa ti svojim recima dokazujes koliko si pun sebe i oholosti, gradis se bogom i osudjujes druge, nesvesan kako ce Bog da te kazni za to!

E ovo treba kopirati, hit!

Mire,, ne vredi, samo ih još više provociraš da se dokazuju. Pazi, ja ne mrzim nikoga, ali mrzim laž i napade, sa bilo koje strane da dolaze, zato i reagujem na njihovu aroganciju i "evangelizaciju". Vodim se Božijim rečima da ne mogu da vidim trun u oku brata svojega, a da pre toga ne vidim panj u svom oku. Hri+đanstvo nije besomučno sleđenje propisa i straha od gneva Boga, Hrišćanstvo je donošenje radosti i nade palom čoveku. Ne možeš na nepravdu odgovaati nepravdom, a to oni čine. Ne možeš čoveku koji je glčadan sipati otrov umesto hrane. Ne smeš grehe ljudi koristit sebi na korist. A oni to čine, sve ma i najmanje grehe drugih će videti, a svoje neće, oni su "bezgrešni", Zaboravljaju da je samo jedan Bezgrešni i da nas je On izmiro sa Ocem. Da On sudi po našim delima, mislima, činjenju i ne činjenju. Nisu dela samo subotarenje, hrana, piće, oblačenje. Posebno ne ako je to da bi se drugi, bližnji ponizili i sebi pripisala "pravednost". A oni tako čine. Platu traže ovde na zemlji, platu za spoljašnju imitaciju onoga za šta je sam Bog kroz usta proroka rekao da mu se gadi. A gadi mu se jer nijedan od tih propisa i zakona nije dat da ga ni ti, ni ja, ni bilo ko koristi da bi drugog, bližnjeg, ponizio, povredio i sebe učinio boljim nego što stvarno jesmo. Njemu, Bogu je nemoguće prodati laž, jer On je Istina, vidi sve i zna sve.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nista drugo nisi ni napisao. Opet se pretvaras kako si ti "nesto dao"

Opet ponavljaš besmislice ničim dokazane. Sama konstatacija bez dokaza.

Pa vi ste sami sebi osuda, što ćemo i da vidimo i vidjeli smo.

A to je duh nasilja, kada nema drugih onda se međusobno sukobljavate.

To je dokaz da niste u stanju da živite sa drugima kao protestanti, a ni sami sa sobom. U protest. državama je najveća raznolikost po pitanju religije.

Prosto rečeno niko od protest. vas ne zarezuje ni za suvu šljivu, a vi ste odmah uznemireni kada dođe neko drugi ili postane druge vjere.

To smo vidjeli po prevrtanju stolova advent. na Krimu. Dakle to je vaš duh, koji se prenio na sukob dvije grane PC u Ukrajini.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sama konstatacija bez dokaza.

Dokaz je gore tvoj post u kom nisi nista napisao!

Pa vi ste sami sebi osuda, što ćemo i da vidimo i vidjeli smo.

Ne mozemo mi sami sebe da osudjujemo, vec si ti ovde zaduzen da nas osudjujes uzimajuci ulogu i posao koji pripada jedino Bogu!

Biblija kaze - "ne sudite.." a ti upires prstom i jos se rugas drugima, gadjajuci ih kamenjem! Zato ces mnogo vise stradati nego ovi koje optuzujes!

Ti ni Bibliju i njene savete ne postujes a ipak sebe predstavljas "velikim vernikom" i pravednikom!

Pazi, ja ne mrzim nikoga, ali mrzim laž i napade, sa bilo koje strane da dolaze, zato i reagujem na njihovu aroganciju i "evangelizaciju".

Takodje brate, ja ne mogu da gledam to licemerje, gde svoje grehe kriju i prave se sveci a druge gadjaju kamenjem. Mislim da ako bi cutao na nepravdu da bi mi i Bog to zamerio!

Hri+đanstvo nije besomučno sleđenje propisa i straha od gneva Boga, Hrišćanstvo je donošenje radosti i nade palom čoveku

A sta oni rade? Nikom ne daju nadu, nego jos coveka koji umire na samrtnickoj postelji a ceo zivot je bio katolik stanu da ubedjuju kako je ceo zivot verovao u laz. Pa coveku naprave jos vecu muku, umesto da su ga pustili da umre na miru!

A oni to čine, sve ma i najmanje grehe drugih će videti, a svoje neće, oni su "bezgrešni"

Ja sam brate pisao i protiv zlih u svojoj crkvi nije to problem, ali ne smemo osudjivati druge a sebe praviti bezgresnim. A to je ono sto ovi rade. Grehe svoje crkve kriju a gadjaju se kamenjem na druge! To Bog nece tolerisati!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dokaz je gore tvoj post u kom nisi nista napisao!

Ne mozemo mi sami sebe da osudjujemo, vec si ti ovde da nas osudjujes uzimajuci ulogu i posao koji pripada jedino Bogu!

Biblija kaze - "ne sudite.." a ti upires prstom i jos se rugas drugima, gadjajuci ih kamenjem! Zato ces mnogo vise stradati nego ovi koje optuzujes!

Ti ni Bibliju i njene savete ne postujes a ipak sebe predstavljas "velikim vernikom" i pravednikom!

Mire, kako može i da poštuje Bibliju, kada iz nje izvlače samo ono što odgovara "remnant church". Dok su pravoslavne ovde Turci klali i ubijali, nabijali na kolac, njegovi su imali padavičarske napade i vizije, niko ih nije dirao. Sada im smeta i sablažnjava ih to što su neki stolovi preturani. Pa čekaj malo, zamisli da ja dođem kod tebe u crkvu, delim pamflete i napadam ne samo tvog paroha, nego i samu veru? Oni to rade namerno da bi se napravili mučenicima. Shvatimo to već jednom, oni imaju program ponašanja i ništa drugo ne pomaže nego ignorisati ih. Jer sve ostalo, pa i najfinije i najljudskije im je povod da se predstavljaju kao navodni mučenici za veru. Ne treba im uopšte to dozvoliti. Zato i izazivaju i pljuju, čekaju reakciju i onda da vrište kako su napadnuti i mučeni, i kako je to znak koji je "proročica" prorokovala. Nikakvi napadiu, nikakve rasprave. Radi se o isprogramiranim osobama koje pokušavaju da isto onako kako imitiraju Hebreje, imitiraju Hrišćane.

Pomenuo si nešto ranije i Hrvatsku, pa eno ih i tamo, na FB imaju stranicu Biblija i Znanost, gde eto od sinoć pljuju po Božiću. Sve onako fino i zajedljivo i "biblijski", Tu su samo da izazovu i da se, ponoviću naprave i prikažu mučenicima. To što ih niko ne kolje, niko ne razapinje, spaljuje, ruši im bogomolje, koje uzgred budi rečeno i nemaju, to nije važno, za njihove žrtve, ljude koji nemaju pojma o Hrišćanstvu to je dovoljno da ih vide kao mučenike. Lukavi su. E, sad, kako znamo da Bog nije lukav, onda se zaključak sam nameće, tj. da je onaj kome služe u stvari ko? Pali serafim, "lučonoša", "oslobodilac", "kušalac", kralj i otac laži. Tu su da nas rešetaju, a na nama je da odolimo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire,, ne vredi, samo ih još više provociraš da se dokazuju. Pazi, ja ne mrzim nikoga, ali mrzim laž i napade,

Još jedno svetsko čudo.

Sve vreme napadati i Adventiste, i JS, i Milera, i Ellen White, i osttale, i to raditi na najprljaviji način iznošenja tako gnusnih i prljavih neistina, a potom reći da se mrzi laž i napadi, to je najveće licemerje i uvreda za razum.

Videli smo koliko se mrzi laž, a Stvarnoslapu ujedno daje savet da "navali" sa napadima ili kako je već rečeno.

Ovo je prava slika onoga što DarthShone čini, jer ovaj prikriveni vuk na slici nosi i znak triskele ili 666 na svojoj ogrlici oko vrata..

index.jpg

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pomenuo si nešto ranije i Hrvatsku, pa eno ih i tamo, na FB imaju stranicu Biblija i Znanost, gde eto od sinoć pljuju po Božiću.

Na zalost na to su naseli i neki nasi pravoslavni i poceli govoriti da je Bozic paganski iako sam dokazao da nije i da se radi o cisto Hriscanskom prazniku, jer je datum rodjenja 25. decembar bio poznat medju Hriscanima jos pre pojave mitraizma. Rec je o suprotnom , nisu Hriscani preuzeli 25. decembar od pagana vec su pagani preuzeli taj datum od nas i pripisali ga svom bogu sunca, a razlog je bio da bi tako parirali narastajucem Hriscanstvu u rimskom carstvu. I ne samo da su preuzeli Bozic, nego su gotovo sve preuzeli. Tako da kad posmatras mitraisticku religiju danas mislices da je citavo Hriscanstvo poreklom iz mitraizma, gotovo svi emementi su prisutni, od euharistije, vaskrsenja, vaznesenja, rodjenja u pecini do Bozica. Nije slucajno sto je Zeitgaist to povezao osporavajuci tako Hriscanstvo!

Medjutim,ova istina se krije...

Još jedno svetsko čudo.

Sve vreme napadati i Adventiste, i JS, i Milera, i Ellen White, i osttale, i to raditi na najprljaviji način iznošenja tako gnusnih i prljavih neistina, a potom reći da se mrzi laž i napadi, to je najveće licemerje i uvreda za razum.

Ti si svetsko cudo no 1.
Koliko izmisljas zasluzio si medalju, vise nego Tripo!

Natrag