Još jedno svetsko čudo.
Sve vreme napadati i Adventiste, i JS, i Milera, i Ellen White, i osttale, i to raditi na najprljaviji način iznošenja tako gnusnih i prljavih neistina, a potom reći da se mrzi laž i napadi, to je najveće licemerje i uvreda za razum.
Videli smo koliko se mrzi laž, a Stvarnoslapu ujedno daje savet da "navali" sa napadima ili kako je već rečeno.
Ovo je prava slika onoga što DarthShone čini, jer ovaj prikriveni vuk na slici nosi i znak triskele ili 666 na svojoj ogrlici oko vrata..
Pogledajte prilog 110015
Nikakve neistine ja nisam izneo, nego sam izneo ono što o vama govore ostali protestanti. Svoje sam tvrdnje potkrepljivao citatima i iizvorima, nisam se služio ni Katoličkom ni Pravoslavnom štampom i izvorima da bih pokazao herezu i apostazu milenijarista, mortalista, milerita i ostalih proizašlih iz "revivala" krajem 18- i počekom 19-og veka. Čak i da se ne poveruje onima koji takve stvarti govore o vama, ponašanje vas akolita ovde na forumu, ali i moje ličlno iskustvo sa vama i Džehovistima ima dovoljnu snagu i govori mnogo više od hiljada vaših tipologija i ostalih izmišljotina kojim branite svoju veru.
Od 1861, kada ste zvanično dobli status, pa sve do počekta osamdesetih godina 20 veka, niste bili sigurni da li verujete u Trojstvo ili ne, držite se tumačenja kojim vam je glave napunila EGW, verujete u Istražni postupak, umanjujete Isusa, svodeći ga na anđela, bez ikakvih prava sebe nazivate "remnant" church...
U svojoj zaluđenosti idete toiliko daleko da preteče subotarizma nalazite i u dokazano dualističkim i heretičkim kultovima i sektama. Mržnja prema onoj čije ste delo oteli i raščerečili ukrašvajući ga tumačenjima EGW, Milera i ostalih, posebno EGW, ide dotle, da vam je svako koga je ona, bilo da je istočna, bilo da je zapadna, proglasila heretikom saveznik i o njima imate samo reči hvale. Od Hrišćanstva ste napravili kult paranoičnih čitalaca Biblije, koji sa strahom osluškuju svaki šum, plašeći se da u njemu ne čuči sotona. Umesto radosne vesti, što Evanđelje jeste, vi ljude terate da besomučno traže znake kraja vremena i svaku i malu sumnju u učenje SDA tumače kao napad na samog Boga.
Bravo, sada sam i antihrtist. Naravno, sa zadovljstvom nosim tu titulu jer me time nazivaju oni koji i ne znaju, ili se prave da ne znaju da služe pravom antihristu, inkarniranom sotoni, anđelu koju pokazuje oreol oko četvrte zapovesti, iako je ON- Isus koji ga je i stvorio rekao savim drugo.
Oko vrata mi nisu tri šestice, nego je to znak koji vama izaziva napade. Oko vrata mi je krst, tačnije raspelo. Pečat Boga živoga, znak pobede nad smrću i grehom. Onaj znak zbog koga su desetine, ako ne i stotine miliona odlazili na mučenje i u smrt. Nisu ginuli zbog Knjige iz koje izlazi plamen iščekujući Istražni postupak i prebrojavajući koliko je "braće" slučajno pojelo kobasicu, ili propustilo da subotari.