Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
A, može li biti slučajno da je upravo u zemljama koje si gore nabrojao, najveći procenat ateista?!
Pa i to je bolje od lažne religije, pogrešne predstave o Bogu.
Dole sam dao istraživanje da su na ovim prostorima ateisti pokazali bolji rod od pripadnika pravosl. katol. i islamske vjere.
Što znači da su i ateisti na Zapadu pokazali bolji rod, bolja djela od ovih koje sam spomenuo.
Ateizam je plod skretanja od vjere, ateizam nije prisutan odavno, od fran. buržo. revolucije.
Na dnu liste su Rumunija (92 odsto ispitanika kazalo je da veruje u boga, sedam odsto veruje u neku vrstu božanstva, a procenat ateista je zanemarljiv (ispod 0.5 odsto).
Ništa to ne znači ako je pogrešna predstava o Bogu. Zato Rumuniju stalno potresaju nemiri zbog korupcije.
Još gore što kažu da imaju vjeru tj. da su vjernici.
Опет субота?
3. Јер ми који веровасмо улазимо у покој, као што рече: Зато се заклех у гневу свом да неће ући у покој мој, ако су дела и била готова од постања света.
4. Јер негде рече за седми дан овако: и почину Бог у дан седми од свих дела својих.
5. И на овом месту опет: Неће ући у покој мој.
6. Будући, пак, да неки имају да уђу у њега, и они којима је најпре јављено не уђоше за непослушање;
7. Опет одреди један дан, данас, говорећи у Давиду по толиком времену, као што се пре каза: Данас ако глас Његов чујете, не будите дрвенастих срца.
8. Јер да је Исус оне довео у покој, не би за други дан говорио потом.
9. Дакле је остављено још почивање народу Божијем.
10. Јер који уђе у покој Његов, и он почива од дела својих, као и Бог од својих.
Тако хришћани почивају, јер верују и улазе у Мир Божји (покој). А који је то други дан (данас) ако није субота, за суботаре (фарисеје) ће остати мистерија.
O tome ćemo na odgovarajućoj temi.