Video

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Siguran sam da bi popio jos vise Death da je Zvezda pobedila :)

Ne mogu nikako da pronadjem klipove, valjda cu uspeti u toku dana.:dntknw:

Da se podsetimo i ovog Kolumbijskog golmana Igite, poznatog po onoj odbrani nazvanoj "skorpion".
Ovde je hteo da predibla Rozea Milu, ali mu je ovaj uzeo loptu i dao gol. U pitanju je mundijal 1990. u Italiji.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Onda bi stvarno bilo :bad::alcoholic:

Bilo bi vrh ako nađeš, opasan je klip yes3

Aj još nečega da se podsetimoyes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne vredi Death, pokusao sve, ali ne mogu da pronadjem.:dntknw:
Evo jos nekoliko gresaka golmana.:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Rekoh , probao sam i ja, ipak je niža liga u pitanju...bilo je za očekivati da će tako biti :dntknw:

A sad Englezi i njihovi golmani....:D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Englezi vec godinama u problemu sa golmanima.

Zaboravili smo Death tvog miljenika Sinisu Mihajlovica i njegov gol protiv Bajerna. Ovom golmanu, hvala na gresci.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Svi još pamte neverovatnu grešku čuvara mreže marokanskog FAR Rabata Khalida Askrija, koji je primio pogodak sa bele tačke ubeđen da je odbranio udarac, a slična situacija desila se i jednom drugom golmanu koji se uzdao – u prečku.
Nama još uvek nepoznati čuvar mreže, pretpostavljamo ekipe sa Dalekog istoka, bio je ubeđen da sačuvao gol prilikom izvođenja jedanaesteraca jer je video da je lopta pogodila prečku i odbila se na gore. Njegovo slavlje uveliko je počelo, ali se lopta vratila u teren odbila se – pravo u mrežu.

(L.S.)

A bas je bio srecan :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Možda je već postavljeno...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam ni je je li ovo vec bilo...

Igrali su brazilski niželigaši Sinop i Luverdense. Padala je jaka kiša…
Lopta je bila u posedu igrača gostujuće ekipe, koji su izvodili prekid sa gotovo pola terena. Lopta je letela i letela, a golman Sinopa bio je ubeđen da će otići preko gola. Čak se okrenuo da zatraži od dečaka koji sakupljaju lopte da mu dobace drugu.
Ali, na iznenađenje golmana i njegove ekipe, lopta, ona „prava“, je ušla u mrežu. Srećom po golmana njegov tim je ipak pobedio – 2:1.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije bio Sendi, a ni tvoj klip Death takodje nije.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ta fora je mnogo davno nastala mislim još tokom 70-tih...:dntknw:

A bilo je i ovakvih fora wacko2

Inače to je bilo finale kupa mislim 88-me, Borac iz Banjaluke iako je bio drugoligaš pobedio je Zvezdu i plasirao se u Kup Pobednika Kupova.
Jedan moj komšija stariji čovek mi je skoro rekao..."Posle ovoga sa Piksijem više nisam progovorio" :D

Natrag