Video

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Nadam se da ovaj gol vrijedi prvenstva. Za Man Utd, normalno.

[video]http://highlights.indonewyork.com/videos/202/birmingham-1-0-chelsea.html[/video]

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kuba, čoveče, šta uradi!?

Borusija iz Dortmunda je 11. pobedu u 14. kolu nemačkog prvenstva zabeležila pobedu u Frajburgu protiv istoimenog tima rezultatom 2:1, pa je tako tim našeg Nevena Subotića zadržao ubedljivo vođstvo na tabeli Bundes lige. Ono po čemu će ova utakmica, sem slavlja "milionera" ostati upamćena, je neverovatan promašaj Jakuba Blaščikovskog, popularnog Kube, igrača Borusije.

Za rubriku "verovali ili ne"!
Naime, pri rezultatu 2:1, nekoliko minuta pre kraja gosti su bili u kontri. Robert Levandovski se spretno oslobodio čuvara i prosledio loptu do zemljaka, koji se nalazio na suprotnoj strani izbegavši ofsajd. Potpuno neometan, jer je i golman domaćih prethodno "ispao", Blaščikovski je bio u punom trku u situaciji kada je mogao da na bilo koji način postigne gol. Ipak, usledio je udarac PREKO praznog gola sa desetak metara!
Niko na stadionu, ni sam Blaščikovski, nije mogao da veruje šta se dogodilo. Ni trener Borusije Jirgen klop nije imao objašnjenje.

- Kao neko ko je igrao kao napadač u karijeri znam da je Blaščikovski imao i druge opcije u toj situaciji. umesto da se ušeta u gol, on je prebacio loptu preko prečke. Dešava se...- sa smeškom je konstatovao trener lidera nemačkog prvenstva potez "decenije" njegovog igrača.

Sportal.rs

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ahahaha, ima sreće što su pobedili na kraju yes3

Ne znam da li je veći promašaj od ovoga...ladno sam gledao prenos na HRT-u, to je poseban doživljaj, ali youtube je izvanredan potsetnik :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Bolje da je nije ni dirao, lopta bi usla u gol.yes3

Evo jos jednog neverovatnog promasaja.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naišla mu na slabiju levu...:dntknw:

Nego ne mogu da nađem Žigićev gol iz prošlih kvalifikacija protiv Farskih Ostrva, kući kad smo igrali...jel može neko da pogleda da li ima...posle kornera glavom ga je dao yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo Death svih golova iz proslih kvalifikacija.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To druže
notworthy.gif

E Žigićev gol protiv Farana...da je na stativi umesto igrača bio osrednji džačić lopta bi se odbila u polje yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Malo mu je zasmetao i golman Death.

Luis Suarez ujeda kao Defo i Tajson

Mnogi ljubitelji engleskog fudbala se sećaju i danas kako je pre četiri godine Džermejn Defo na utakmici Totenhema i Vest hema ujeo Havijera Maskerana za rame, a da o čuvenom ugrizu Majka Tajsona za uho Ivandera Holifilda da i ne pričamo.
Nešto slično dogodilo se sinoć na derbi utakmici holandskog prvenstva kada je nervozni Urugvajac Luis Suarez posle koškanja ujeo za rame igrača PSV-a Otmana Bakala.
Na Suarezovu sreću, sudija meča nije video taj trenutak koji je tvorca "božije ruke 2010" mogao da košta isključenja.
"Ne žalim što sam ga ujeo. Normalno, uvek gledam da se kontrolišem ali sada nisam mogao. Ove nedelje sam puno putovao pa sam bio nervozan", našao je Suarez razlog kojim je objasnio svoj bizarni potez.

Blicsport.rs

Natrag