Video

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Da se jos jednom podsetimo majstorije Nebojse Krupnikovica u derbiju sa Partizanom.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Favorit za najsmešniji auto-gol svih vremena

Fudbaler brazilske Portugeze Paulo Serđo sigurno će ući u najuži izbor za najsmešniji auto-gol svih vremena.
Igrač Portugeze je pokušao da otkloni opasnost ispred svog golmana Lusija u utakmici sa Ipatingom kada je reagovao toliko traljavo da je lopta zbog felša dobila neobičnu putanju i ušla u mrežu.
Kako javljaju brazilski mediji, skoro svi navijači oba tima smejali su se nekoliko minuta, dok je nesrećni Serđo samo gledao na to kako da posle utakmice pobegne u svlačionicu.

Blicsport.rs

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Di ga je Mićko?

Na utakmici moldavskog prvenstva između Šerifa i Olimpije Balti, srpski internacionalac Miloš Adamović u dresu šampiona te zemlje nije uspeo da realizuje jedanaesterac, ali je zbog nesmotrenosti golmana gostiju, lopta na kraju završila u mreži.
Napadač Šerifa Edgars Gaurac iskoristio je zaboravnost čuvara mreže gostiju, koji je mislio da je posao gotov...

S media

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kakav bedak, za golmana...ali baš...kako mu niko nije mahao od igrača da ima nekog iza leđa...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa i oni su svi krenuli napred, nisu obratili paznju na ovog igraca iza golmana a i nisu se nadali da ce golman spustiti loptu na zemlju. Mislim da je ranije jedan igrac glavom izbio loptu iz ruke golmanu i dao gol, ali ne mogu da nadjem taj klip. :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa i oni su svi krenuli napred, nisu obratili paznju na ovog igraca iza golmana a i nisu se nadali da ce golman spustiti loptu na zemlju. Mislim da je ranije jedan igrac glavom izbio loptu iz ruke golmanu i dao gol, ali ne mogu da nadjem taj klip. :dntknw:

Nisam siguran da li je to dozvoljeno :dntknw:

Ali da se potsetimo ovoga :)
Drugi gol...jeste sudija bio u pravu za indirekt...četvrti zamah je bio koban za golmana yes3
Jeste da se sve ne vidi na klipu ali tako je bilo yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znam da nije dozvoljeno, ali je sudija priznao gol. Bilo je to pre nekih mozda desetak godina, potrudicu se da pronadjem taj klip.

Hvala sto si me podsetio na ovu utakmicu.:yea:
Sta reci, fantasticna utakmica, i sigurno jedna od onih utakmica koju cu pamtiti.yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, imali smo ih...jeste da nismo baš blistali ali su se igrači borili...Blažić je imao odličnu šansu za 3:0 :dntknw:

Nema na youtube-u klip od pre jedno dve godine, II gradska liga Kragujevca ili prva ne mogu da se setim...igrač prešao dvojicu i na kraju i golmana, onda stao na liniju, sagao se i dao gol glavom...:D
Sudija mu odmah pokaza crveni karton, ja rekoh sada će da ga pocepaju, međutim ništa, igrač se malo iznervirao i napustio teren :dntknw:
A baš je Danko Lazović tih dana davao neku izjavu za naše medije i uzgred pričao o tome..valjda taj što je dao gol mu je drug :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovu utakmicu cu pamtiti najvise zbog toga sto sam bio na tribinama a i bila je kao i uvek fantasticna atmosfera.yes3

Sto se tice te utakmice u Kragujevcu, pokusacu i taj klip da pronadjem, mora da ga ima YT.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovu utakmicu cu pamtiti najvise zbog toga sto sam bio na tribinama a i bila je kao i uvek fantasticna atmosfera.yes3

Sto se tice te utakmice u Kragujevcu, pokusacu i taj klip da pronadjem, mora da ga ima YT.

Da, posle urnebesa protiv Dinama iz Tbilisija i na ovoj je očekivano bila vrh atmosfera...
Ja sam u to vreme bio na nekom ispraćaju ili tako nešto, znam da se mnogo pilo :)

A za utakmicu u KG-u, to sam video na nekoj od lokalnih televizija, ili Kanal 9 ili TV Kragujevac :dntknw:

Natrag