Video

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kad smo vec kod Piksija, steta sto su mu ponistili ovaj gol u derbiju.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vala jeste...a Vladanko je dobar odavno nisam čuo njegov glas...

Naravno..sledeće što ide...logično yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Da nastavim dalje sa Piksijem, a i ovih dana se bas dosta prica o njemu. Ima ulica u Japanu koja nosi njegovo ime, a kazu da ce i stadion u Nagoji biti nazvan po njemu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da ,to je neko svojevremeno postavio, možda i ja, ne znam u kojoj temi

A moram opet nešto legendarno i svima poznato...ali vredi opet yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
A vredi i ovaj drugi gol na toj utakmici da se ponovo vidi.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobar je Rambo, napravio je dobru karijeru u Brazilu.

Mihajlovic legenda.:D

Death, mislim da je Sinisa na jednoj utakmici dao het trik, ili mozda gresim.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kakvi dobru, odličnu. Primljen je u Kuću slavnih, jedini stranac koji je bio u optcijaju da budem pozvan za reprezentaciju Brazila, šta ćeš više :dntknw:

Miha..pa jeste

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Cudi me da Rambo, nije napravio bolju karijeru u Evropi. U Realu mu i nisu dali sansu, kasnije u Italiji vise je sedeo na klupi nego sto je igrao.

Jos malo Rambo, fantastican gol.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma bre Rambo je car. Uskoro ću da napravim jedan fan video i da postavim na youtube sa nekim njegovim bravurama...pa ću posle da prosledim na forum yes3

Jedva nešto nađoh mada gori snimak na youtube-u nisam video, mada mislim da se ipak dovoljno vidi...

od 2:00

Sećam se te njegove sezone u Italiji...problem je bio što je došao u mnogo lošu ekipu, da ne kažem očajnu plus su se neki igrači povređivali a od njega izgleda nisu znali šta hoće, on je vezni igrač ali su ga usled povreda igrača često gurali da igra samog špica sa nekim mladim Hrvatom...Sećam se kako je bukvalno sam odrao Inter...samo tog klipa nema...Mislim da ejh Venecija te godine ispala iz lige a on se vratio u Brazil

A ovo :D

Natrag