Taramana je najzad izjavio:
O kakvoj ti pretnji govoriš...ko tebi stoko preti?
Ljudi sta vi kazete, zar ovo nije pretnja:
"Ti si toliko sretan covek da pojma nemaš koliko si sretan.A tvoja sreca je što nisam onaj nekadšnji jer NIKAD i NIKOM više nebi rekao da laže a inace uopšte nebi ni govorio,rekoh ponovo NE TERAJ ME NA ZLO!
Vec sam te upozorio da to NE PONAVLJAŠ zato pamet u glavu STVORE!"
Kao sto vidite, sterao sam Tarmanu u cosak i nemoze da odgovori na niz pitanja, jer mnoge izjave o adventistima nisu istinite pa se siroma toliko izgubio da je poceo i da se poziva na neku svoju proslu "hrabrost" misleci da ce me na taj nacin ucutkati.
Jeli to onaj sto se ovde predstsavlja kao neki "VERUJUCI"?
Jesu li to rdovi "Duha" ili rodovi nekave divljaci?
Marko: A ti si nas javno optuzio da verujemu u TRI BOGA.
Tarmana na to odgovara:
LAŽEŠ stoko.
Rekao sam kako krsti tvoj pobro plaćenik a ne u šta veruje teološki šarlatane.
Da li je Tarmana izjavio da mi verujemu u TRI BOGA ili sam ja to izlagao kao sto on tvrdi?
Evo dokaza:
Tarmana JESTE IZJAVIO:
LAŽEŠ.
Druge crkve krštvaju u IME OCA I SINA I DUHA SVETOGA a vi BOGA OCA i BOGA SINA i BOGA DUHA SVETOGA a to NIJE isto jer oni imaju JEDNOG BOGA kroz tri naziva a vi imate TRI BOGA u tri naziva.Njihovo je manje zlo ali ni jednonije apostolska praksa to verujući vide i ispravljaju.
Marko: Adventisti ovako veruju: "Postoji jedan Bog:Otac, Sin i Sveti Duh".
Adventisti ovako krstavaju: "Dragi brate, ...(Ime krstenika), na priznanju tvoje vere u Isusa Hrista kao tvog Spasitelja, JA TE KRSTAVAM U IME OCA, U IME SINA, I U IME SVETOG DUHA. Amin!" (Pravilnik za propovednike, str. 99)
Dakle,Tarmana jeste izjavio da adventisti imau TRI BOGA.
Citaoci foruma, onda ko laze?
Posle savih dokaza, kako onda vi razumete ovu Tarmaninu izjavu:
VIDI,nemoj da ti se ponovi to da za mene kažeš da lažem jer to JASNO!?
NIKAD se ne služim lažima... meni kažeš da lažem jer može te to koštati zato pazi kad nepravedno sudiš i pravednika nazivaš lažovom ...
Izvinio Tarmana nisam znao da si PRAVEDNIK, ona tvoja lista svakoko to ne potvrdjuje.
Ovo je dobro za veselo vece.
PS Koliko puta si u poslednje vreme pitao: Gde je Marcelo, zasto se ne javi i ne odgovara na moja pitanja, a ja sam bio zauzet.
E sad sam ti odgovorio i bice bolje da me u buduce ne prizivas, jer vidis kava lakrdija ispadne od tvojih "postenih" izjava.