Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Malo humora: pa "ograda je zakon" , drze ga se ko pijan plota da ne padnu , zato se Laodikeja "ogradjuje" - sala je nece se on ljutiti :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ograda za ogradjivanje od greha naravno..
Srusiti ogradu znaci napraviti kompromis sa grehom i sotonom..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
1.Kozma reci ti šta se desilo te proroci behu spaljeni umesto da proroci spale neprijatelje?
2.Damjane reci mi koga je zakon spasio te mu nije trebala žrtva?
Znam ko pogađa datume i ko ima LIČNU zajednicu sa Orionom zato na pravu adresu i upućujem pitanja.Mesto iz Azije odgovara:

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
imgp1642.jpg

Kad si mutirao iz papagaja u kozu?

Veštice zašto okova jadnu kozu pa sad ona misli da je na slobodi a svi izvan kaveza da su zatvoreni....jadna koza.

all-seeing-eye-latin-america zumirano.JPG

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Urija je sponzorisao sluškinju i zato je nagrađen dugogodišnjim mestom uređivača masonskih medija a onaj Falkhead uzimao više sebi pa je razočarao seku koja ga je zato smenila i neka je jer ne mogu biti dvoje glavnih već jedna.

Preceded by
John Byington

President of the General Conference of Seventh-day Adventists
1865–1867

Succeeded by
J. N. Andrews

Preceded by
J. N. Andrews

1869–1871

Succeeded by
G. I. Butler

Preceded by
G. I. Butler

1874–1880

Succeeded by
G. I. Butler

Preceded by
(Founder)

Editor of the Adventist Review
1851–1855

Succeeded by
Uriah Smith

Preceded by
Uriah Smith

1861–1864

Succeeded by
Uriah Smith

Preceded by
Uriah Smith

1871–1872

Succeeded by
Uriah Smith

Preceded by
Uriah Smith

1873–1877

Succeeded by
Uriah Smith

Preceded by
Uriah Smith

1880–1881

Succeeded by
Uriah Smith

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne postoji nikakva povezanost Adventista i masona, a tvoji saveti upuceni meni na drugoj temi padose u vodu, jer mene savetujes - a sam sve to i dalje cinis sto si meni lazno pripisao.
To je licemerstvo najgore vrste, i nadam se da drugi to shvataju..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
U svojim 'vizijama'sluškinja dotiče i astronomiju, koja je tada bila tek u povoju. Da bi oduševila i zadobila pomorskog kapetana Josipa Bejtsa (koji je se amaterski bavio astronomijom) na konferenciji adventista u Topshamu 1846. godine, ona ga zavarava tobožnjim viđenjem planeta Sunčevog sistema: Ona opisuje Jupiter navodeći da vidi 4 satelita (a danas su poznati 18 većih satelita Jupitera), Saturn pak vidi sa 7 satelita, a današnja astronomija poznaje 10 njegovih većih satelita. Po ovim prezentovanim podacima možemo videti koji duh je Helenu vodio i koliko je ona bila 'ozbiljan' videlac. Moje pitanje vama kao verujućim ljudima:Znate li koja hrišćanska verska zajednica jedina brani konzumiranje sve hrane? Odgovor je ČEKAOCI SUBOTE. Molim vas da ČUJETE šta ovde Pavle govori i tu su veoma bitne DVE stvari za čuti:

,,A Duh razgovetno govori da će u poslednja vremena odstupiti neki od vere slušajući lažne duhove i nauke đavolske,
1.
Prvo smo čuli da u zadnje vreme zadnjih vekova će biti odstupanja od vere one date svetima te da će to odstupanje uzrokovati DUHOVI ĐAVOLSKI kroz svoja oruđa glumeći verujuće ljude jer se i satana pojavljuje u svetlosti da bi prevario.4:2 U licemerju laža, žigosanih na svojoj savesti,
4:3 Koji zabranjuju ženiti se, i zapovedaju uzdržavati se od jela koja Bog stvori za jelo sa zahvalnošću vernima i onima koji poznaše istinu.

2.Čuli smo da oni duhovi đavolski koji odstupaju od vere BRANE JELA i onda se može čuti izgovor kako Bog brani nečistu hranu hrišćanima a čistu dozvoljava,pa se time celo upozorenje dovodi u pitanje jer zašto bi se nazivali duhovi đavolski oni što brane nečistu hranu? Pavle je tu izričit po pitanju hrane jer odmah potom precizira o kojoj vrsti hrane je reč kako mi nebi nagađali pa čujmo:

4:4Jer je svako stvorenje Božije dobro i ništa nije na odmet kad se prima sa zahvalnošću.
4:5Jer se osvećuje rečju Božijom i molitvom.

Dakle,SVAKO živinče bez razlike je DOBRO za jelo i čujmo potom gde kaže jer se OČIŠĆA-OSVEĆUJE rečju i molitvom pa zašto treba čistu hranu rečju i molitvom očišćati? Ne,nije reč o čistoj jer reče SVAKO STVORENJE gde je uključeno i nečisto živinče jer se ono rečju i molitvom očišća.Znači oni DUHOVI ĐAVOLSKI brane tu hranu koja se rečju i molitvom očišća zbog toga Pavle kažeda ta hrana valja i da se ona rečju i molitvom očišća možete li to čuti?

4:6Ovo sve kazujući braći bićeš dobar sluga Isusa Hrista, odgajen rečima vere i dobrom naukom koju si primio.
4:7 A poganih i bapskih gatalica kloni se; a obučavaj se u pobožnosti.
4:8 Jer telesno obučavanje malo je korisno, a pobožnost je korisna za svašta, imajući obećanje života sadašnjeg i onog koji ide.
4:9 Ovo je istinita reč i dostojna svakog primanja.

15:14Simon kaza kako Bog najpre pohodi i primi iz neznabožaca narod k imenu svom.

Kako je Duh smeo sići na ne obrezane i na one što ne odmaraju subotom i jedu svako stvorenje?Tu odgovor imaju samo oni što znaju kako se spasavamo dok će ostali trčati za duhovima đavolskim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag