Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Sve KATOLICITako je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve KATOLICITako je.
Odoh da skuham kavu...
I vještica sa kristalnim zubima je pila i kavu ,i alkohol ,i meso jela , a svojim sledbenicma zabranjivalaNaprednija sam od tebe, ja već drugu pijem.
I vještica sa kristalnim zubima je pila i kavu ,i alkohol ,i meso jela , a svojim sledbenicma zabranjivala
Vi kojiste nastali prije 150 godina danas ste u naj većoj tami , sotona je znao što radi , u početku se uvukao u prve redove opsedajući Ellen White , kako je ono zovemo kristalna lubanja , dabi je iznutra pokvarijo te da brani i vjeruje u njegovu laž , a vas da ostavite Krista i njegovu Crkvu .Sam naslov teme dokazuje da si polupana u br.
Vi kojiste nastali prije 150 godina danas ste u naj većoj tami , sotona je znao što radi , u početku se uvukao u prve redove opsedajući Ellen White , kako je ono zovemo kristalna lubanja , dabi je iznutra pokvarijo te da brani i vjeruje u njegovu laž , a vas da ostavite Krista i njegovu Crkvu .
A vi današnji adventisti najveci pohlepnici za blagom ovoga svijeta.
Nista čudno. Samo radite ono čemu vas učila vještica sa metalnim zubima , nezasitno zgrabljate zlato, srebro i....desetak, da imate velki materijalni apetit . Kad drugih ni nemate .
, a vas da ostavite Krista i njegovu Crkvu .
i....desetak,
Vi kojiste nastali prije 150 godina danas ste u naj većoj tami , sotona je znao što radi , u početku se uvukao u prve redove opsedajući Ellen White , kako je ono zovemo kristalna lubanja , dabi je iznutra pokvarijo te da brani i vjeruje u njegovu laž , a vas da ostavite Krista i njegovu Crkvu .
A vi današnji adventisti najveci pohlepnici za blagom ovoga svijeta.
Nista čudno. Samo radite ono čemu vas učila vještica sa metalnim zubima , nezasitno zgrabljate zlato, srebro i....desetak, da imate velki materijalni apetit . Kad drugih ni nemate .
Meni je najžalije onih koji se neće uspijeti izvući iz kaljuže bogohulja proročice im neizliječene alkoholičarke. Ljudi će i umrijeti, a neće na ovakvim vrućinama ni hladno pivo popiti. Strahota.
A vi pijete usmrđeni sok, tačnije alkohol. Za pričest Valovi sveštenici.
Pije li narod usmrđeni sok za "pričest", kod pravoslavaca piju.
Stvarno Slupani idi meditiraj.Piješ li ti one tablete što ti je dr. Laodikeja propisao?
Ajd ispraznio si se menta. sada na meditaciju ili kod Padavičara fra Ive.Meni se čini da nešto muljaš, i to gadno.