Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A ovo reče čovjek koji je sam priznao da na grobu utemeljiteljice njegove subotarske sekte ponosno stoji "genitalni organ boga Baala"

Ja priznao?

Ti si bolesna osoba u mozgu.

Tebi nema pomoci dok te Isus ne isceli, ali preduslov je pokajanje za sve sto si ovde izrekao protiv njegove crkve i vernih Bozjih slugu.

Nrka ti Bog pomogne u tome.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Tako je.

1. Jesi li ti konstatirao da je obelisk genitalni organ boga Baala? Jesi.

2. Je li obelisk na grobu Ellen White? Je, vidjeli smo i fotografije.

Jasno je, prema tvome priznanju i prema tvojoj tvrdnji na grobu Ellen White nalazi se genitalni organ boga Baala.

Vidiš da si ti bolestan. Popodne si zaboravio da si još jutros potvrdio da je na grobu Ellen White postavljen genitalni organ boga Baala.

Tebi nema pomoci dok te Isus ne isceli, ali preduslov je pokajanje za sve sto si ovde izrekao protiv njegove crkve i vernih Bozjih slugu.

Nrka ti Bog pomogne u tome.

A kako ćete tek proći vi subotari, koji ste grob svoje proročice "okitili" genitalnim organom boga Baala? Ne bih vam bio na mjestu. ;)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne smes ni da citiras sta sam stvarno napisao da se ne otkrije tvoje pateticno laganje.

Evo ka cu.

Da, Adventisti se klanjaju paganskim bogovima - ali u tvojim zluradim snovima.

Taj stub na trgu svetog Petra u Vatikanu je postavio papa Sikst seti, jer Rmokatolicizam je mnogobozacka okultna misterijska religija obozavanja Egipatskih bogova, a njihova misa posvecena Vavilonskim misterijama.

Stub na grobnoj parceli porodice White nije postavila Adventisticka crkva, vec vlasti drzave u kojoj je zivela, radila, i umrla, kao zahvalnost.

Dakle, on nema veze sa Adventistickom crkvom ni Ellen White, niti se nalazi na njenom grobu, vec na parceli porodice White.

Na grobu Ellen White se nalazi velika otvorena biblija.

Osim toga, takav model nadgrobnih spomenika su prisutni na svim grobljima sveta, i stoji i na grobovima ljudi koji nemaju veze sa masonima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne smes ni da citiras sta sam stvarno napisao da se ne otkrije tvoje pateticno laganje.

Evo ka cu.

Da, Adventisti se klanjaju paganskim bogovima - ali u tvojim zluradim snovima.

Taj stub na trgu svetog Petra u Vatikanu je postavio papa Sikst seti, jer Rmokatolicizam je mnogobozacka okultna misterijska religija obozavanja Egipatskih bogova, a njihova misa posvecena Vavilonskim misterijama.

Stub na grobnoj parceli porodice White nije postavila Adventisticka crkva, vec vlasti drzave u kojoj je zivela, radila, i umrla, kao zahvalnost.

Dakle, on nema veze sa Adventistickom crkvom ni Ellen White, niti se nalazi na njenom grobu, vec na parceli porodice White.

Na grobu Ellen White se nalazi velika otvorena biblija.

Osim toga, takav model nadgrobnih spomenika su prisutni na svim grobljima sveta, i stoji i na grobovima ljudi koji nemaju veze sa masonima.

Nema potrebe niti da se pravdaš niti da objašnjavaš. Svi mogu na fotografiji jasno vidjeti da je na grobu Ellen White obelisk, a isto tako svi mogu pročitati tvoju tvrdnju da je obelisk genitalni organ boga Baala. Ljudima je sve jasno.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ne znam o čemu bi se trebalo pisati na ovoj temi? :oops:
O ovome što vi pišete, ja neću..,ali ispričat ću ukratko jednu bajku Ivane Brlić Mažuranić. Bajke imaju svoju poruku.

Bajka "Šuma Striborova" govori o mladiću koji se zaljubio u djevojku-zmiju. Bio je jako zaslijepljen da mu se pomračio razum. Majka mu je bila mudra i kad je sin doveo ženu u kuću, rekla mu je:
“Lijepu si mladu izabrao, samo pazi, sine, nije li to guja!?”

Sin se skamenio od čuda: otkud njegova mati znade, da je ono bila guja? Razljuti se u srcu i pomisli: “Moja majka mora da je vještica.” I odmah zamrzi na majku.

Majka je tražila pomoć od Domaćih i oni su ju savjetovali da podmetne svračja jaja pod kokoš.
Došlo vrijeme i izlegli se svračići. Javi baka snahi da su pilići izašli, a snaha pozove selo da vide piliće, jer nitko za Božić nije imao mlade piliće. Došle kume i susjede, malo i veliko, a bio tamo i sin bakin.

Donese baka gnijezdo, podigoše kokoš, a ono u gnijezdu goli svračići. Kad je snaha-guja opazi svračiće, prevari se, polakomi se u njoj zmijina ćud, poletje snaha po trijemu za svračićima i isplazi za njima svoj tanki i šiljasti jezik.

Vrisnuše i prekrstiše se kume i susjede, te povedoše svoju djecu kući, jer upoznaše da je ono zaista šumska guja.

Majka pak radosno potrči sinu govoreći:
– “Otpremi je, sine, otkud si je doveo, sad si na svoje oči vidio.” – I mati htjede zagrliti sina.

Ali sin je bio baš budalast čovjek, pa se još više usprkosio i protiv sela i protiv majke i protiv svojih vlastitih očiju. Neće da sudi ženi-guji, nego još vikne na majku:

– “Otkud tebi svračići u to doba, vještice stara? Nosi mi se iz kuće!”

Ima li ovo kakve veze s temom, prosudite sami. :rolleyes:

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P. S. Meni je u priči najzanimljiviji zaslijepljeni mladić.

Ahahahahaha...

Pogodila si u centar.

Nevezano za temu, pročitaj, ako imaš vremena "Heroj s 1000 lica" od Campbella.

Antropolog, filzof, je u svom djelu bratio pažnju i na ono što se naziva "kolektivno nesvejsno"...

Sve bajke, svugjde na svetu imaju univerzalnu poruku. Sakrivenu, ali zajedničku za sve rase i nacije.

Znaš li što to znači?

Zajedničko podrijetlo. ***

No da ne offtopikujem previše.

Snaha zmija je manifestacija sotone (sjeti se pre nego što će je kući odvjesti, moadić je vidio zmiju koja mu se svidjela).

Dalje neću ići jer bi oduzelo previše vremena.

*** Isto je i sa vjerom. Prvobitna vjera je bio proto monoteizam.

Ponovit ću samo ono što je moj pokojni profesor filozofije i marksizma (jadnik, predavao je i marksizam, a bio je vjernik) rekao: "Ne možeš spoznati mnoštvo ako pre toga ne spoznaš JEDNOGA, a mnoštvo je samo plod tvoje nesposobnosti da shvatiš svu svemoć tog JEDNOG".

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
– “Otkud tebi svračići u to doba, vještice stara? Nosi mi se iz kuće!”

Ima li ovo kakve veze s temom, prosudite sami. :rolleyes:

Ali, sama je priznala da je bila ovisnica o octu.

– “Otkud tebi alkohol u octu, 'kurvin sine'? Nosi mi se iz kuće!”

I ne samo ocat, također je sama priznala da je pila i vino i žestoka pića.

– “Lažeš kao i za ocat, 'kurvin sine'? Nosi mi se iz kuće!”

A na grob svoje proročice postavili ste genitalni organ boga Baala, eno vam gore i fotografija, a eno i citirane tvoje tvrdnje da je to zaista genitalni organ boga Baala.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Isabeleta, pa sada vidi kakve veze oovo ima sa poniznim i krotkim Hristovim duhom.

Natrag