Živeo nam
"genitalni organ boga Baala" Zaista korisna informacija. Svašta se dade naučiti na ovome forumu. Nijesam znao da bogovi polne organe nose. Zanimljivo.
Uzgred moja tetka je adventista njeni dva sada već odrasla sina Petar i Pavle kako ih ja nazivam su adventisti. Bio sam na velikom saboru adventista održanom 1995g u Sava Centru ako se dobro sećam video i razgovarao sa propovednicima iljade knjiga sestre Wajat pročitao od Velike Borbe do malene borbe ali najviše me ipresionira kada ona mrtva ladna napiše: "Čvrsto sam verovala da će Hrist doći 1884g (ili beše 1848g slabo pamtim brojeve) a kada nije došao mnogi adventisti odpadoše od vere." Zaista je interesatno da tako nepismena osoba koja nije čitala Bibliju gde Hristos jasno kaže da niko bre niko ni na nebu ni na zemlji ne zna tačan datum dolaska do "Oca." A ona zna. Ne ne ne to je on ušao u neku svetinju da prebrojava grešnike kako ćeš bre prebrojavati kad još nije došlo vrjeme žetve kada će se "odvajati žito od kukolja." Toliko drveta isječenih i ekološke štete počinjeno za štampanje njenih bajki i priča.
Znate šta gospodo ja verujem samo ono Hristovo pred kraj jednog jevandjelja koje kaže da će neki znaci pratiti one koji uzveruju a jedan je od njih da ako popiju šta otrovno neće im nauditi. Šta kažete da tu Hristovu tvrdnju stavimo na probu ja ću poneti otrov ove herbicide i fungicide i da sipam svakome ko kaže da u Hrista veruje pa da popije tu čašu da proveri čovjek koliko "vjeruje" i koliko Hristos veruje u njega. Pa ako ostane u životu ondak je istina i ja ću da ispijem istu čašu otrova da isprobam onu da li Hristos voli samo one koji ga vole jer kakva vam je plata ako volite samo one koji vas vole to isto čine i neznabošci ili pak voli i nas ultrasataniste koji ga mrzimo "nadvladajte zlo dobrim" i ostale bajke. Pa da vidimo ko je u pravu i odmah ćete da znate ko mlati praznu slamu a ko li ne. Svaki se problem da brzo i lako rješiti samo valja doslovno ispuniti Hristove rječi: "Ko šta otrovno popije neće mu naškoditi." Ali otrov koji JA sipam u čašu. Velox, Kletox, Furadan, Gaučo i Pončo...... Uostalom možete i to sami da isprobate kod kuće kupite jednu flašu sipate u čašu i gotovo. Ako ostaneš u životu ondak si istina a ako li umreš opet znaš da si laža i otac laži u kome nema istine. U oba slučaja znaš istinu kako stojiš sa Hristom i kako Hristos stoji sa tobom.
Ja!? Pa mene bi i Mojsije ukokao jer nijesam jevrej da sam rođen u vreme kada je osvajao zemlju obećanu, a kamo li Hristos. Hristos spasava samo one kojima spasenje nije potrebno pa i njih ne uvek!