Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ogromna je razlika izmedju vernih i onih koji predvode te verne. Takvi verni su u I veku slali za odgovore u Jerusalim,gde je tada bilo Vodece telo,za pitanja poput obrezanja i slicno.Ti kriterijumi prepoznavanja vernih su otkriveni u bibliji.
Biblija je merilo.
Hahahaha,Taj vas verni i mudri sluga vas je prevario laznim izvrnutim jevandjeljem, da onaj ko upadne u tu zamku tesko kasnije moze da prepozna istinu.
Postoje svedocanstva o tome.
Ima bivsih Jehovinih svedoka koji su presli u Adventizam koji su se uz Bozju pomoc izvukli iz tih zbrkanih dogmi, i prihvatili cistu biblijsku istinu.
Amin!
Zanimljivo je da su od svih religija adventisti veci fariseji od samih fariseja po slavljenju subote.I te kako se moli u kucama Oce nas, pa onda i svojim recima.
Sto se tice ostalog - kod Adventista je 100 procenata sve po bibliji.
A ne znam o kakvom uskrsu govoris, jer Adventisti ne slave uskrs, niti drze nedelju, vec subotu po cetvrtoj Bozjoj zapovesti.
Za razliku od toga ucenje Svedoka se ne zasniva na pusmu, vec na teorijama i predpostavkama, cak sta vise - na pogresno prevedenim izrazima, pogresnim istorijskim podatcima, na teoriji PODRAZUMEVANJA..itd..
Tema se bavi vernim i mudrim slugom kojeg ce Isus opunomociti po svom dolasku da se brine o Hriscanima na zemlji...Ne znas nista o zakonima u starom zavetu, a ponajmanje o Tipologiji.
Ne mogu da se bavim razmrsivanjem tvojih konaca i konfuzijom.
E pile moje,E moj Zaokret.
Ja zivim za taj dan, i upravo svedocim o njegovoj blizini, a vi tavorite u zabludama ljudskim.
Svim rukovodecim ljudima vase zajednice, pa i svim drugim crkvama ovde ali i sire sam poslao svedocanstva o skorom kraju.
Ali ne da im ugodan zivot, i ljudska dogma.
Ali uskoro ce se Bog sam objaviti sa neba, i bicete svi pozvani da prihvatite istinu i da se obratite, kao i ceo svet.
Ne postoji nikalav Rab dobri i vjerni ili sluga, sve crkve su pale, a jedina prava Bozja crkva spava.
Vas tu ne ubrajam, jer vi niste Hriscanska crkva, vec masonski ogranak Pensilvanijske masonske loze.
Ali dace vam Bog priliku za obracenje.