Ja ti preporucujem da procitas knjigu ''Ispovest palog andjela'', mislim da ti trenutno samo ona moze pomoci, da shvatis mnoge zablude koje si sebi ucrtao u glavu(tacnije sotona)! ....(s obzirom da te Sveto pismo, mnogo ne interesuje)Na ikoni sv.Arhangela Mihaila on drzi vagu,e na toj vagi ce se vagati vasa dobra i losa dela.Poslusajte ovu gospodju ili gospodjicu seherzadu pametno ona zbori! Gospod hoce dobrih dela a nece da mlatite praznu slamu,jer vera bez dela je mrtva.A ovo sve mislim na to da su vam usta svima puna Svetog Pisma i citiranja a u stvari ste puni gordosti i odpadnistva od Gospoda.Ali ako i nekada nekome pomognete ne imajte puna usta hvale zbog toga jer ste primili platu svoju.Ugledajte se na zitije Svetog Oca Nikole cudotvorca kako je on to pomagao pa zasluzio da ga Gospod tako proslavi.Ne davno pod Ostrogom se desilo jedno cudo,doveli su zenu u kojoj je bio demon.Monasi su sve pokusali ali on nije hteo da izadje iz posednute zene,poceli su da razgovaraju sa njim.Pitali su ga bi li on izasao ako bi oni doveli onog svestenika Crnogorskog koji se odvojio od Pravoslavne crkve i osnovao samostalnu crkvu.on im je na to odgovorio da je taj lazni svestenik gori od njega i poceo se smijati,opet su ga pitali a ko bi to njega mogao da istera a on je rekao mene moze samo isterati Sveti Vasilije Ostroski kako ja izgovorio ime Svetitelja tako je i izletio iz pomenute zene.Ona je dosla sebi kada su je umili pitala je gde se to ona nalazi i sta se se to desilo sa ne?!
Sto se dogadjaja pod Ostrog tice, u pitanju je velika '''mudrost''' koju demoni cine, za naivne ljude, koji ne citaju dovoljno Sveto pismo, dakle, osoba koja je demonizovana, nju opsedne demon, i kada se ta osoba pojavi pred ''svetitelja'' (u ovom slucaju Ostroskog Vasilija), da bi stekao (demon) poverenje (da je Ostroski Vasilije ''budan'' i da sve ''vidi'' i ''cuje'') taj demon trenutno napusti tu osobu i ispadne da je to Vasilije ucinio! ...veoma providno za one koji su malo upuceni, ali za one koji ne znaju koliko su Sotona i njegovi pali andjeli (demoni) ''lukavi'' i sve sto uz njihova imena ide, ne mogu znati sta su sve u stanju da urade, da bi zadobili poverenje!!!