Vencanje CrnkeFull i Atanasa

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
@Zonki
Ovo je sada u modi:

Men-s-Suits-Tuxedo-for-Wedding-Dress-Ceremony-mt910-.jpg

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Evo dao je doktor za R&R...Onako ću da se upicanim...U kajsija boju da uniđem,kravatu neću da metnem niti da je turim...samo ću da raskalašno oTkopčam dugme na vratu da bidem šmekere. Jer taki sam ti ja...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Evo dao je doktor za R&R...Onako ću da se upicanim...U kajsija boju da uniđem,kravatu neću da metnem niti da je turim...samo ću da raskalašno oTkopčam dugme na vratu da bidem šmekere. Jer taki sam ti ja...

Eto sto si vruc...bas si mi vruc....
Pozuri ,nema vremena...valja bebe praviti moram li te napominjati....
Mozemo mi i samo pokusavati da napravimo...nije bitno sta ces da obuces...(da ti sapnem) samo to znas vec...svuces i to...;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Zar ti ona mačeta ne služi da ga sasečeš ,mislim na odelo...? Ne mogu da se skidam kad se zalepilo za mene...
Evo dala ti Ilona da bacaš u publiku Žbidelj Majer.
Mada ja i danas dani ne znam ko je taj čovek...Na svakoj ga svadbi ima a nikad ga nisam upoznao...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Zar ti ona mačeta ne služi da ga sasečeš ,mislim na odelo...? Ne mogu da se skidam kad se zalepilo za mene...
Mada ja i danas dani ne znam ko je taj čovek...Na svakoj ga svadbi ima a nikad ga nisam upoznao...

Žbidelj Majer....ahahahhahahaha....ma koga ne znas ???:???:
prepao si me cuj da ga sasjecem:???:kad ce sreca mislio si na odjelo...ja se prepadoh rekoh ostah ...bez beba:???:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

I ja odavno imam zelju da upoznam Metra, Goldena i Majera a od sve trojice uspeo sam samo da upoznam Grrrrrrrrr ....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
xD @black wizard Posle par sekundi sam skontao o čemu pišeš

@žena Ne boj se...on je u crno-žutom bunkeru na kome piše RONALDINJO...jbg ne znaju ljudi ni original da iskopiraju. Važno je da služi svrsi i da boj ne bije ljuto oružje,neg luda glava. ;) A ne znam tog Majera

Natrag