Vencanje CrnkeFull i Atanasa

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Alo momak!!!!:???:
Ne smijes ti svacije guzove rastavljati...:acute:
ja i jesam iz Bosne...

Neće on to stalno bona, ponekad, čisto da se prisjeti momačkih dana. A oklen ste, mislim oboje? Ja sam iz Novog.

I ja sam ,doduše pasivno ali sve se računa :D

E, ovde bi mogo nastat problem. Ti pasivan, ona aktivna. Znači vazda će ona bit gornja. Hm...

Pa sheceru to nam je opravdanje sto smo malo piglu...:D
bar se imamo na sta vaditi kad vec nismo plavi ili drotovi:D
Aktivno ili pasivno nebitno samo se pravdaj....smile3

Ko da je to falinka, taki danas vode državu. I ja sam glup ko ponoć.

Nego ajte vi u sobu dok ja burek ne smotam za ručak.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
kako vidim ova svadba se pretvorila u pravu epidemiju ...svi se zene i udaju..ako..ako..nista lepse samo nek je veselo...evo od kumice auto..birajte koji vam je najlepsi...atanase napravi mesta u garazi...rascisti prostor.;)
..da mozes da parkiras ovako nesto...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
kako vidim ova svadba se pretvorila u pravu epidemiju ...svi se zene i udaju..ako..ako..nista lepse samo nek je veselo...evo od kumice auto..birajte koji vam je najlepsi...atanase napravi mesta u garazi...rascisti prostor.;)
..da mozes da parkiras ovako nesto...

A gdje sam u svemu tome ja, nisam kum, ne zenim se, pa ni poklon nemogu da dobijem cak ni od tebe Ceco... :(

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Evo od mladozenje dobijes [video]http://www.clipland.com/Live/video/6303[/video]

ceco obozavam bennija

Ovu sam stvar uzivo slusao

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ljubim ja moju beby da ne bude tuzna...ti ces uvek biti moj...evo poklon i za tebe . uvek ces biti too sexy...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cestitam svim buducim potencijalnim mladencima avansno ,sto bi rekli unapred .Ja odoh sada na jedno kratko putesestvije ,dosla sam samo da vas sve fino ljubnem i da vam kazem da cete mi nedostajati ko budali samar .:lol:

Salim se ,ozbiljno cete mi faliti ali bas bas ...:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Natrag