Vencanje CrnkeFull i Atanasa

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da bre,da ,slušaj ljude nisam ja ništa bio loše malo pio ,'naš...Nema potrebe za ganisanjem,neka ga u fijoKi...za svaki slučaj...
A to za ruku lažu bre,sve lažu...Nego na momačkoj vječeri,ha sinoć sam prećero...ha bile neke trebe ,popel' se na stolove...mi svi tako i ja mal' nako...'naaaš....

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ovo sto si me napala bez razloga .... To cu tesko da zaboravim .....;)

A nisam te napala Bleki luda ljubomora proradila u meni ja sam sebicna znas kad je on u pitanju ja njega znas....jooooooooooooooooj...volim ga eto jbg....
Vidis kako se on meni lijepo opravdao 'nas neke trebe se poskidale...co'ek prećero....'nas nije ni njemu sa mnom lako...a tamo se trebe 'nas poskidale...na stolovima...ma joj kako je on meni mudar samo dusa moja....
Bleki ne se srdis....znas da si ti moj drug i kad se budem udavala kum ces da mi budes 'nas?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
/trep /trep :angel::air_kiss:
Evo žemo razviJo je foto Mita slike od sinoćke kad si mi rekla da si kupila novi odevni objekat...
sexyindiandoctor.jpg

Kaže da paziš na jastuk kada stavljaš ta ulja na kosu,a i reče mi dr.prim.Wizard danas da ne valja mnogo preparata stavljati...oće izgori...
Bićeš kaže ko upisana za svadbu i bez tih maziva...samo da te odvede kod neke Goce frizerke....:yea:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Je li to ona Goca iz Vogosce???:???:
A odakle tebi ova slika????:???:
Nisi samenome biJo sinocke:???:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ceka Goca ... Moj stari poznanik ... Bice i lepsa od toga .... Nesto nalik ovome:

dress1.jpg

Pa ovo mi je slika kad sam se udavala prosli put...propao brak...oooooooo odakle ovo iskopaste...a rece spalio je sve moje slike....'ebo ga otac lazljivi...
Ja cu za mog zonkija da budem jos ljepsa i ima da ga nema kad me vidi....

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Aj' što se ti ne sećaš,al što se ja ne sećam majku mu...
Ništa...pitaćemo komšije...

Zna ona Rosa sigurno ...uvjek prisluskuje nista joj ne promice...pitacemo je...

Poslednja izmena:
Natrag