ЈА ТРАЖИМ ДОКАЗЕ ДА ЈЕ ТО ШТО ПРИЧАТЕ ТАЧНО
Одакле вама ти "докази"? Понављате као папагаји једно те исто, а благе везе немате одакле долазе те потурене информације. Хоћу да видим одакле сте узели те тврдње.
Ја нисам његов адвокат и он за мене не може бити тринаести апостол јер мој апостол је Павле, тако да сте погрешно схватили да ја знам много о њему. Искрено, мени је довољно што је зауставио прогон хришћана и ја сам захвалан. А какав је био то нико тачно не зна јер су они који ус га описивали били пристрани. Или је био светац или је сотона лично.
У то време је било много секти и паганског утицаја, тако да ме не чуди да су га оцрнили онако незадовољни односом према секташтву. Као што ваше секте сатанизују неког, тако су и њега. Можда ћете се и моје име спомињати у лошем контексту јер се не одричем православља, откуд знам. Поготову што волим да вадим балване из свога ока и видим мане своје цркве. Паралелно са тим, знам да Црква Христова нема мана и у Њу не могу убројити оне који злопотребљавају цркве, секте, вернике...али ко сам ја да некога одмеравам и сврставам? Нико битан. Тако ви не поступате, ви по налогу и туђим размишљањима друге правите антихристима. За тако нешто није меродаван суд масонских секти (луциферијанких) под чијим сте утицајем.