Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dragi moj kolega mrsvakiću
advetisti su nekad bili babel - vrata k Bogu i ljudi se spašavali kroz tu crkvu
ali
s vremenom ih sotona preuzima, jer više ne žele slijediti put Kristov
otada postaju babel - koji znači, zbrka i nered
više se kroz tu crkvu ljudi ne spašavaju nego propadaju
danas adventisti nisu više adventisti uopće, nego rimokatolici idolopokonici, vješto zamaskirani preobučeni tako da ih je teže razotkriti
Ljudi, ovo je preslo svaku meru, razuma, i postenja.
Ovaj Spedy postaje svakoga dana sve gori, neposteniji i vidi se da demoni upravljaju njime.
Zasto nam Spedy nista ne kaze o svojoj crkvi, ako je uopste i ima. Kome ona vodi ljude, u propast kao sto je i njega odvela.
------------------
Adventisti krivo svjedoče na cijeli svijet i zavode ga
tko če biti kolovođa zla u zadnjem ovom našem vremenu u kojem živimo
adventistička crkva
tko če tražiti da se zabrani sloboda govora, vjeroispovijedi
adventistička crkva
Ja mislim da je Spedy skrenuo sa pameti.
Da li vam je poznato koja Ctrkva decenijama vodi borbu u odbrani savesti i verske slobode, ne samo za adventiste, nego za sve religije.
To udruzenje vise od pola veka u svetu vodi Adventisaticka crkva, samo taj Spedy, slerpac, to ne zna.
Odelenje verske slobode je pri Generalnoj Konferenciji a okuplja sve crkve i sve verske zajednice i u svim zemljama zauzima se da ljudi imaju slobodu vere i savest, a taj slepi Spedy nije odmakao od nosa niti zna sta govori a kamoli da bi nekome pomogao.
Mene zanima zasto Spedy toliko mrzi Adventiste? Morao je dobio korpu na neki zahtev pa nikako to ne moze da to zaboravi.
Spedy suvise si providan. Takvih fariseja ima na svakom bunjistu.
Jos odmah posle Drugog svetskog rata, sekretar u Ujedinjenim Nacijama za versku slobodu bio je dr John NUSBAUM, Svajcarac, koji je bio ozenjen iz Kragujevca, a on je bio adventista. Licno sam ga poznavao, bio sam mu u kuci, poznavao sma i njegovu suprugu. U vreme komunizma on je mnogim hriscanima pomagao i vadio ih iz zatvora. A to glupi Spedy ne zna.
Dr Beach, kojega poznajem skoro pola veka, poznavao sma i njegovog oca, Vise od trideset godina predvodi odeljenje verske slobode i adventisti su poznati u svetu kao borci odbrane verske slobode za sve ljude, samo taj zaostali Spedy to ne zna nego tvrdi obicnu glupost da ce adventisti nekome oduzeti versku slobodu. Covece ti mora da si bolestan.
---------------------
tko če napravili sliku, ikonu, zvijeri u americi a zatim to širiti po cijelom svijetu
adventistička crkva
Ej bolesni, pa ti nemas pojma ko u Americi vodi borbu da se zakonom ugrozi verska sloboda.
Pre svega adventisti ni ne zauzimaju tolike pozicije u vladi da bi mogli izvrsiti neku korenitu promenu, a protiv toga se bore tolike godine. Spedy, da li si ikad covo za "MOralnu vecinu" u SAD? Izgleda da o njima nista ne znas, a znas da zvalis kao otkacen.
Da neces slucajno reci da su i oni adventisti?
------------------
mrsavkiću adventisti če prvi postati remek djelo zla
adventizam je danas čisti rimokatolicizam sa još malo kompletnom naukom rimokatolika
istina je savkiču da još nisu pobili milione kao rimokatolici
no, uskoro, i oni če krenuti tim istim putem.
Bravo Spedy! Sad si zaista potreio!
Ja mislim da sa takvimn manijakom nemamo vise sta da diskutujemo!
Ljudi, ja bih vam predlozio, nemojte mu zameriti, Spedy je potpuno otkacen.Ja misli da on vrsi tu ulogu koju pripisuje adventistima, samo ovim lazima pokusava sa sebe da prebvaci sumnju na druge. Bolest i nista drugo.
čuj ris,pa za očekivati jed a malo više poznaješ Pismo! kakav rimsski cezar,pa gde ti je on ikad sedeo u Hristovoj crkvi? on antihrist navešćeni će sesti u crkvu Božju i graditi se Bogom,,cezar nikad nije ni čuo za Hrista čestito a kamoi bio hrišćanin! to je ista priča kao sa neronom i neozbiljnim tumačenjem oko ovoga čoveka,a ima ih puno na spisku. sva mesta iz POisma od danila proroka pa dalje moraju biti u jednoj tački jednaka.evo za cara Konstantina Rimskog Cezara koga su smatrali za Boga kao i svakoga cezara.....2.Solunjanima 2:3,4[SUP]3[/SUP] Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,[SUP]4[/SUP] Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.
@adrian bg
dragi kolega pa kakvo zajedništvo ima kršćanstvo sa rimokatoličkom crkvom
koliko mi kršćani znamo nikakvo
kršćanska crkva je zajednica vjernih Kristovih učenika koji su poštivali Božji Zakon i svetkovali subotu
točno da su crkve utvrđivali Apostoli po riječi Gospodnjoj
cezaro-papska crkva je nastala na lešini rimskog carstva, ta crkva nikada nije bila kršćanska u duhu, oni su samoproglašeni kršćasni , nikada nisu poštivali Božji Zakon niti svetkovali subotu
nitko ovdje ne satanizira nikoga, niti su svi rimljani bili protivnici kršćanstva, jer upravo u rimu je i bila vjerna kršćanska zajednica
kad kažem bila to znači da je bila i više je nema kolega dragi, aorist
mnogo ljudi nezna pravu povijest rimokatoličke crkve i misle da su rimokatolici kršćani,
a upravo oni su največi i zakleti borci protiv Boga, Krista i kršćanstva
rimokatolička crkvena povijest je pisana krvlju 80 000 000 vjernih kršćana, prave Božje djece
idolopoklonički vjeronauk koji su nekada naučavali, naučavaju i danas
Biblija nam jasno govori da je ta crkva izmjenila Božji Zakon, promijenila računanje vremena, da je to zvijer koja ratuje protiv samog Boga i Sina Božjeg na Nebesima
dragi moj kolega ako ne poznaš povijest rimokatoličke crkve, budem ti objasnio detaljno
ako te baš zanima ta crkva tvrdi da im je Apostol Petar prvi papa
a
ime papum je sam sebi rimski pontifex dodao ali tek u 6.stoljeću , 538.g
pa te ja sada pitam kako je petar mogao biti prvi papa kada je to ime i titula bila nepoznata do 538.g
jesi li sada shvatio koliko su plitke neke tvrdnje te ohole crkve
spedy,adrijan je u pravu,niakakav cezar ne dolazi u obzirf podbrojem 666 kao antihriost jer on nikad nije bio jedna hrišćanin već paganin i nikad nije bio jedan papa!!@mrsavkić
rimokatolička crkva je u početku bila cezaro-papska
nemoj to smetnuti s uma kolega