Velika bludnica,tajna Velikog vavilona

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
...и онда дође крај и Суд? И траје 1700 година? Нема смисла што сатанизујете Константина и од њега правите антихриста.

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
dragi moj kolega mrsvakiću
advetisti su nekad bili babel - vrata k Bogu i ljudi se spašavali kroz tu crkvu
ali
s vremenom ih sotona preuzima, jer više ne žele slijediti put Kristov
otada postaju babel - koji znači, zbrka i nered
više se kroz tu crkvu ljudi ne spašavaju nego propadaju
danas adventisti nisu više adventisti uopće, nego rimokatolici idolopokonici, vješto zamaskirani preobučeni tako da ih je teže razotkriti

Ljudi, ovo je preslo svaku meru, razuma, i postenja.
Ovaj Spedy postaje svakoga dana sve gori, neposteniji i vidi se da demoni upravljaju njime.

Zasto nam Spedy nista ne kaze o svojoj crkvi, ako je uopste i ima. Kome ona vodi ljude, u propast kao sto je i njega odvela.
------------------

Adventisti krivo svjedoče na cijeli svijet i zavode ga
tko če biti kolovođa zla u zadnjem ovom našem vremenu u kojem živimo
adventistička crkva
tko če tražiti da se zabrani sloboda govora, vjeroispovijedi
adventistička crkva

Ja mislim da je Spedy skrenuo sa pameti.
Da li vam je poznato koja Ctrkva decenijama vodi borbu u odbrani savesti i verske slobode, ne samo za adventiste, nego za sve religije.
To udruzenje vise od pola veka u svetu vodi Adventisaticka crkva, samo taj Spedy, slerpac, to ne zna.

Odelenje verske slobode je pri Generalnoj Konferenciji a okuplja sve crkve i sve verske zajednice i u svim zemljama zauzima se da ljudi imaju slobodu vere i savest, a taj slepi Spedy nije odmakao od nosa niti zna sta govori a kamoli da bi nekome pomogao.

Mene zanima zasto Spedy toliko mrzi Adventiste? Morao je dobio korpu na neki zahtev pa nikako to ne moze da to zaboravi.
Spedy suvise si providan.
Takvih fariseja ima na svakom bunjistu.

Jos odmah posle Drugog svetskog rata, sekretar u Ujedinjenim Nacijama za versku slobodu bio je dr John NUSBAUM, Svajcarac, koji je bio ozenjen iz Kragujevca, a on je bio adventista. Licno sam ga poznavao, bio sam mu u kuci, poznavao sma i njegovu suprugu. U vreme komunizma on je mnogim hriscanima pomagao i vadio ih iz zatvora. A to glupi Spedy ne zna.
Dr Beach, kojega poznajem skoro pola veka, poznavao sma i njegovog oca, Vise od trideset godina predvodi odeljenje verske slobode i adventisti su poznati u svetu kao borci odbrane verske slobode za sve ljude, samo taj zaostali Spedy to ne zna nego tvrdi obicnu glupost da ce adventisti nekome oduzeti versku slobodu. Covece ti mora da si bolestan.

---------------------

tko če napravili sliku, ikonu, zvijeri u americi a zatim to širiti po cijelom svijetu
adventistička crkva

Ej bolesni, pa ti nemas pojma ko u Americi vodi borbu da se zakonom ugrozi verska sloboda.

Pre svega adventisti ni ne zauzimaju tolike pozicije u vladi da bi mogli izvrsiti neku korenitu promenu, a protiv toga se bore tolike godine. Spedy, da li si ikad covo za "MOralnu vecinu" u SAD? Izgleda da o njima nista ne znas, a znas da zvalis kao otkacen.
Da neces slucajno reci da su i oni adventisti?
------------------

mrsavkiću adventisti če prvi postati remek djelo zla
adventizam je danas čisti rimokatolicizam sa još malo kompletnom naukom rimokatolika
istina je savkiču da još nisu pobili milione kao rimokatolici
no, uskoro, i oni če krenuti tim istim putem.

Bravo Spedy! Sad si zaista potreio!
Ja mislim da sa takvimn manijakom nemamo vise sta da diskutujemo!

Ljudi, ja bih vam predlozio, nemojte mu zameriti, Spedy je potpuno otkacen.Ja misli da on vrsi tu ulogu koju pripisuje adventistima, samo ovim lazima pokusava sa sebe da prebvaci sumnju na druge. Bolest i nista drugo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
bravo nevjero
opet su te tvoja vlastita djela izdala - demaskirala
izgleda i tvoj jezuitski način razmišljanja, pisanja i vjerovanja dakako
"lepe reči" si gore izjavio za kršćanina tj.mene
kada nemožeš Biblijom dokazati da nisam u pravu, odmah potežeš ono najgore u sebi
tako se samo vidi čega ti je ustvari srce prepuno
a glumiš pred ljudima da si kršćanin, mada vjeruj slaba ti je gluma, ne prolazi

sljedbenici Kristovi ne upotrebljavaju vulgarne, proste riječi
ne psuju, ne omalovažavaju ne vrijeđaju nikoga
tebe če vlastite riječi osuditi (možda več i jesu), ako se ne pokaješ

ovakve izjave se i mogu očekivati od nekoga tko tvrdi da je janje a ustvari je vuk grabežljivi
izgleda mi da se velika prljavština godinama nakupljala i sada malo pomalo izlazi na vidjelo

hvala Bogu i Kristu da se adventisti-rimokatolici koji ko fol revniju za otačke običaje
NE zauzimaju za vjersku slobodu nas kršćana, jer zaista nam netreba ta neposvečena glumatanja

ne mrzim ja nikoga, nego kada iznosim čisti Biblijski nauk, odmah oni kojim to ne odgovara a nemaju argumenata da dokažu da sam u krivu, napadaju me da sam lažov i prevarant, meni podmeču mržnju
time ustvari pokazuju suprotno, jer Krist je rekao:
čime drugoga tužiš, optužuješ sebe samoga

za kraj- ti kolega dokaži da vi adventisti nemate rimokatolički nauk, spasi se
samo neznam kako?
sam sebe si pokopao, javno

vidiš, smijao si se i rugao kolegi j.s. ris.bg a šta si to sebi uradio

gori ste od rimokatolika jer ste znali volju Božju ali je niste činili
stajali ste nekada u istini a danas ste tama, moralni otrov svijeta
namjerno ste u svijet unijeli sva kriva Biblijska naučavanja
dobro vam reče Gospod
znam tvoja djela....
malo pomalo, razotkriče se sve vaše spletke, bičete raskrinkani i poniženi pred cijelim svijetom
a ti brate nevjerni ako se ne pokaješ, tebe če u onaj dan kad shvate da su tvojim krivim naučavanjem mnoge duše propale pred Bogom i Kristom i da nemogu u Nebesko kraljevstvo
tebe če prvo potražiti i kada te nađu te duše izgubljene, bolje da neznaš šta če ti se desiti
taj dio neka ostane do daljnjega u tajnosti jer odviše je strašan da bih pisao o tome

tako če se dogoditi svakom propovjedniku koji se nađe nevjeran Bogu i Kristu bez obzira kojoj konfesiji pripadao
zato buduči da sve ovo sada znaš, razmisli dobro što i kako češ dalje

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
evo za cara Konstantina Rimskog Cezara koga su smatrali za Boga kao i svakoga cezara.....2.Solunjanima 2:3,4[SUP]3[/SUP] Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,[SUP]4[/SUP] Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.
čuj ris,pa za očekivati jed a malo više poznaješ Pismo! kakav rimsski cezar,pa gde ti je on ikad sedeo u Hristovoj crkvi? on antihrist navešćeni će sesti u crkvu Božju i graditi se Bogom,,cezar nikad nije ni čuo za Hrista čestito a kamoi bio hrišćanin! to je ista priča kao sa neronom i neozbiljnim tumačenjem oko ovoga čoveka,a ima ih puno na spisku. sva mesta iz POisma od danila proroka pa dalje moraju biti u jednoj tački jednaka.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@mrsavkić
rimokatolička crkva je u početku bila cezaro-papska
nemoj to smetnuti s uma kolega

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ма, какви цезаро-папска, како вам тако лако продају те лажи. У свим црквама широм света, како се ширило хришћанство, постојале су епископије и ђакони. Све су то наши апостоли лично организовали и уредили. Свака епископија је била равноправна са осталим,свачија реч је била исте тежине. Чак Павле пише Римљанима (који се налазе у Риму), а тамо су била огромна страдања хришћана. Ви сатанизујете и те цркве без имало размишљања. Какав Цезар и глупости. То што је касније неко хтео да буде изнад осталих епископа и на крају почео да уводи нове црквене догме не значи да су сви Римљани сатанисти. Римско царство се протезало широм планете и Павле чак наводи да је грађанин Рима када су га ухватили и свезали. Он је проповедао јеванђеље, а није сатанизовао Цезара.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@adrian bg
dragi kolega pa kakvo zajedništvo ima kršćanstvo sa rimokatoličkom crkvom
koliko mi kršćani znamo nikakvo
kršćanska crkva je zajednica vjernih Kristovih učenika koji su poštivali Božji Zakon i svetkovali subotu

točno da su crkve utvrđivali Apostoli po riječi Gospodnjoj

cezaro-papska crkva je nastala na lešini rimskog carstva, ta crkva nikada nije bila kršćanska u duhu, oni su samoproglašeni kršćasni , nikada nisu poštivali Božji Zakon niti svetkovali subotu

nitko ovdje ne satanizira nikoga, niti su svi rimljani bili protivnici kršćanstva, jer upravo u rimu je i bila vjerna kršćanska zajednica
kad kažem bila to znači da je bila i više je nema kolega dragi, aorist

mnogo ljudi nezna pravu povijest rimokatoličke crkve i misle da su rimokatolici kršćani,
a upravo oni su največi i zakleti borci protiv Boga, Krista i kršćanstva
rimokatolička crkvena povijest je pisana krvlju 80 000 000 vjernih kršćana, prave Božje djece
idolopoklonički vjeronauk koji su nekada naučavali, naučavaju i danas

Biblija nam jasno govori da je ta crkva izmjenila Božji Zakon, promijenila računanje vremena, da je to zvijer koja ratuje protiv samog Boga i Sina Božjeg na Nebesima

dragi moj kolega ako ne poznaš povijest rimokatoličke crkve, budem ti objasnio detaljno
ako te baš zanima ta crkva tvrdi da im je Apostol Petar prvi papa
a
ime papum je sam sebi rimski pontifex dodao ali tek u 6.stoljeću , 538.g
pa te ja sada pitam kako je petar mogao biti prvi papa kada je to ime i titula bila nepoznata do 538.g
jesi li sada shvatio koliko su plitke neke tvrdnje te ohole crkve

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
@adrian bg
dragi kolega pa kakvo zajedništvo ima kršćanstvo sa rimokatoličkom crkvom
koliko mi kršćani znamo nikakvo
kršćanska crkva je zajednica vjernih Kristovih učenika koji su poštivali Božji Zakon i svetkovali subotu

točno da su crkve utvrđivali Apostoli po riječi Gospodnjoj

cezaro-papska crkva je nastala na lešini rimskog carstva, ta crkva nikada nije bila kršćanska u duhu, oni su samoproglašeni kršćasni , nikada nisu poštivali Božji Zakon niti svetkovali subotu

nitko ovdje ne satanizira nikoga, niti su svi rimljani bili protivnici kršćanstva, jer upravo u rimu je i bila vjerna kršćanska zajednica
kad kažem bila to znači da je bila i više je nema kolega dragi, aorist

mnogo ljudi nezna pravu povijest rimokatoličke crkve i misle da su rimokatolici kršćani,
a upravo oni su največi i zakleti borci protiv Boga, Krista i kršćanstva
rimokatolička crkvena povijest je pisana krvlju 80 000 000 vjernih kršćana, prave Božje djece
idolopoklonički vjeronauk koji su nekada naučavali, naučavaju i danas

Biblija nam jasno govori da je ta crkva izmjenila Božji Zakon, promijenila računanje vremena, da je to zvijer koja ratuje protiv samog Boga i Sina Božjeg na Nebesima

dragi moj kolega ako ne poznaš povijest rimokatoličke crkve, budem ti objasnio detaljno
ako te baš zanima ta crkva tvrdi da im je Apostol Petar prvi papa
a
ime papum je sam sebi rimski pontifex dodao ali tek u 6.stoljeću , 538.g
pa te ja sada pitam kako je petar mogao biti prvi papa kada je to ime i titula bila nepoznata do 538.g
jesi li sada shvatio koliko su plitke neke tvrdnje te ohole crkve

Што се тиче институције, њеног понашања и деловања, не могу много да ти замерим. Са друге стране, не могу да не видим да вернике сврставаш у исту добро промишљену и материјално-политичку силу. Колико је нека црква у јереси (лажном учењу) могу само канони да одреде. Видиш, у последње време се уопште и не говори о догмама, само се пропагира уједињавање и толеранција према извртању речи Божије. Нико више и не мари шта су апостоли и црквени оци утврдили и оставили као основна правила која црква као институција мора да одржава.

Превише нагло и хировито нападаш све редом, а заправо заступаш неке јереси које мораш под хитно да одстраниш, ако ти је стало до Спасења. Многи од нас су поткачили по неку јерес (лажну науку) јер нам се учинило да је то стварно истина и да је неко скривао од нас. То зли духови (у виду жаба) и желе да мислимо и верујемо. Шта ми онда чинимо? Осуђујемо друге, а на себи не радимо и не желимо да признамо да имамо јерес на уснама. Преиспитај све, сагледај где ти заговараш напад на Бога, а онда када увидиш да ниси свезнајући и савршен (као што сам и ја видео), веома лако ћеш помоћи некоме да се одрекне јереси. Господ нас учи и даје нам сазнања постепено, али морамо бити отвореног ума и неотврдлог срца.

За почетак, бар покушај да размотриш да неко намерно хоће да верујеш да је сва црква била изопачена одмах после апостола. Да је неко преправљао и искривио Предање. Онда погледај ко су највећи непријатељи оних за које мислиш да су антихристови и све ће ти се разјаснити. Јер ко смета антихристу, тај је Христов.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
@mrsavkić
rimokatolička crkva je u početku bila cezaro-papska
nemoj to smetnuti s uma kolega
spedy,adrijan je u pravu,niakakav cezar ne dolazi u obzirf podbrojem 666 kao antihriost jer on nikad nije bio jedna hrišćanin već paganin i nikad nije bio jedan papa!!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Adrijane
a zasto ti branis Konstantina?
Sta je on to dobro doneo hriscanstvu?
Pa on je paganin ,nevernik,rimski Cezar i Bog.Nije cak nikada ni krsten kao hriscanin,a sazvao je "hriscanski sabor"???
Dal si zaboravio da su rimski Cezari sebi davali titulu Bog???
U tom skladu on je ujedionio hriscanske otpadnike ,i uskoro pocinje crkvena inkvizicija.
Dal bi Isus tako nesto ucinio?

Natrag