Ufffff iščitah sve postove,pa ko velim da i ja nešto prozborim...
Tema je odnos prema homoseksualcima ali se prirodno razvila na više tema ili podtema…
Lapidus je dobro primetio, da li govorimo o homoseksualnosti ili homoseksualizmu…
Ako govorimo o homoseksualnosti,večina nije pogođena tom pričom, sve do trenutka kada neko od homoseksualaca na bilo koji način ne atakuje na njih, ali pri pomenu homoseksualizma, što je za mene pokret, većina reaguje negativno uključujući i mene…
Da obrazložim…
Homoseksualnost je prirodna pojava (oko 5% kod ljudi i znatno više kod životinja, neki govore i do 30%), izuzimam pomodarstvo, eksperimentisanje i homoseksualno iživljavanje sa pozicija sile i moći (robijaši, vojska, plemstvo, poslodavci...)…
Prema tome homoseksualnost može biti prirodna anormalna pojava ali može bitii i vrlo devijantna… Prirodna anormalna pojava je, opet napominjem, po meni, kod osoba koji nalaze fizičku privlačnost u osobama istoga pola i koji takvu svoju potrebu zadovoljavaju bez sile i prinude sa osobama iste grupe a devijantna postaje kad to rade nasilno, otvoreno i na očigled drugih…
Homoseksualnost da bi bila kvalifikovana kao bolest, mora da ima propisane medikamente kojima se može lečiti ili bar terapiju, kojom se može ublažavati ili otklanjati tj lečiti ili pak da ima propisanu hiručku intervenciju kojom se može odstranjivati… Koliko je meni poznato ne postoje opšte prihvaćeni (od zvaničnih zdravstvanih ustanova) ni medikamenti ni terapija ni operacije koje ovu abnormaliju leče ili odstranjuju…
I još jedna stvar homoseksulnost je poznata od pamtiveka kod svih religija, vera i nacija ina jugu i na severu i na zapadu i na istoku…
Sa homoseksualizmom je druga priča… To jeste produkt i izmišljotina zapada i predstavlja pokret za kobajagi zaštitu ljudskih prava manjinske grupe… I tu poso obavlja lobi, regrutujući i homoseksualce koji ni po čemu nisu agresivni, ali baš zamenom teza, se priključuju i omasovljavaju POKRET… Taj pokret nosi sa sobom prvenstveno menjanje nekih društvenih odnosa (brakovi, usvajanje dece,navodna neravnopravnost na poslu…)…Sve ostalo je tralalala jer decenijama postoje njihova okupljališta, pravo da rade u “stanovima” šta žele i da seksualno opšte sa istomišljenicima…
Što reče asskela, ta pitanja koja oni pokreću, nemaju nikakve veze sa ljudskim pravima, već sa kulturološko moralnim načelima jednoga društva (jer u prirodi i kod životinja postoji incest a kod ljudi je to sa razlogom proglašeno protiv prirodnim bludom..)…Ako se ne dozvoljava usvajanje dece psihički bolesnim ljudima, alkoholičarima, narkomanima, kockarima, lopovima i prostitutkama, ne vidim ni jedan jedini valjani razlog da se dozvoli takvo što homoseksualcima… Ko želi da ostvari prava iz oblasti koju reguliše Zakon o porodici i porodičnim odnosima, ako sebe ne nađe tu, može da se uklopi sigurno u Zakon o obligacionim odnosima jedino što neće moći ostvarivati pravo na penziju iz jednog takvog odnosa…
Da zaključim protiv homoseksualnosti nemam ništa ali protiv homoseksualizma imam puno toga protiv…Uključujući i gej paradu ili paradu ponosa ili kako je već sve ne zovu...Lično smatram da time samo povećavaju neshvatanje njihovog "problema" i izazivaju nevolje i po sebe i po druge...