mislim da forumi pre svega zele da ljudima pruze nesto sto inace nemaju u stvarnom zivotu ... zivot je takav kakav je, svako od nas kreira neki tok, ljudi su razliciti ... ovde je nekako zivot savrsen ... razni ljudi iz raznih krajeva zemlje i sveta, svi u potrazi za opustanjem, provodom, odmorom od svega napetog u zivotu koji svakodnevno zive .... bar tako treba da izgleda ...
u tome i jeste problem, sto ovde dodju oni koji u zivotu nisu niko i nista i onda reklamiraju m**a koja u stvarnom zivotu cak i nemaju. ne zelim ni na koga prstom da pokazujem ali sasvim je sigurno da ima i takvih. oni drugi medjutim dodju da se zaista opuste ali kad vide sta se sve dogadja onda i oni dobiju zelju za pro**r***njem i tako u krug ... ne kaze se dzaba sa kim si onakav si ....
moje licno misljenje i moje licno shvatanje foruma, kao jedne ozbiljne institucije u drustvu, nije njegova zloupotreba i iskoriscavanje njegovog prostora i materijala za kur***nje u zivotu i obratno, kur***nje u zivotu ne mora da bude odraz onoga sto ce doticna osoba raditi na forumu ...
to je moje misljenje ... pa, sad, ko je razumeo .....