Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne moram ja nista da "shvatim" jer ja "znam", ali ti izgleda neces da znas!Mire, izgleda da nisi pravilno shvatio koje pobaceje mogu s eobaviti i za katolkinje i u katolickim bolnicama.
Da vidimo..
Jedini slucajevi u kojima se može abortus smatrati „dopuštenim“ su oni slucajevi u kojima se radi o „cinu s dvostrukim ucinkom“.
Samo oni slucajevi kada se radi "o cinu sa dvostrukim ucinkom" a to znaci da "ni majka ni dete nece preziveti" e onda se spasava samo majka!
Medjutim, vi "ubijate dete da bi spasili majku", to katolici ne rade!
prouzrokovati neizbježnu prijetnju po život majke, a time i djeteta.
Opet je rec o "dvostrukom ucinku", abortus je dozvoljen jedino u slucaju ako ce "istovremeno umreti i majka i dete", tada nema razloga ne spasiti majku!
Medjutim adventisti opet "ubijaju dete da bi spasili majku"! Njima je zivot majke vazniji od detetovog!
Dakle, radi se o želji spašavanja života koji za neželjenu posljedicu ima prekid života zametka koji bi ionako bio prekinut.
Opet samo ako ce "dete svejedno umreti" onda se vrsi abortus da bi se spasila majka da i ona ne umre!
Ako se radi o teškoj medicinskoj bolesti koja bi neizbježno uzrokovala smrt majke i ploda
Opet, samo u slucaju da se radi o "bolesti koja istovremeno uzrokuje smrt deteta i majke" onda je dozvoljeno izvrsiti abortus da bi se spasila majka!
KATOLICI DAKLE NE UBIJAJU DETE DA BI SPASILI MAJKU! TO RADE SAMO ADVENTISTI!
I NE SAMO TO, ADVENTISTI UBIJAJU DETE I U SLUCAJU AKO CE SE RODITI BOLESNO, U SLUCAJU DA JE DETE NASTALO INCESTOM ILI SILOVANJEM!
NI U JEDNOM OVOM SLUCAJU KATOLICI NE VRSE ABORTUS!
Ti ili ne citas napisano ili neces da shvatis?
Priznajem da ovo nisam proverio, ali nije Slap nista izmislio, to govore vasi adventisti da radite..Nije istina ono sto je Slape rekao da se u adventistickim bolnicama vrse svi abortusi. Ranije sam rekao da ovde gde ja zivim su 4 adventisticke bolnice i nijedna od njih ne vrsi abortus.
A ovo gore sto sam postavio je sasvim dovoljno i vise nego dovoljno da se zapitamo zasto je to tako?
Samo mi reci jel onda nasa crkva Bozja?Darth, ipak ja nisam nazvao tvoju crkvu da je sotonska kako ti tvrdis, a ti moju jesi.
Poslednja izmena: