- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ako se bez postignutog savrsenstva na zemlji ne moze uci u zivot kao sto tvrdis, kako je onda usao zlocinac na krstu? Nije imao ni zakon ni dela pa je usao!
A to obara sve ovo gore sto si pisao!
Naravno da obara, ali Mire, on i ostali sledbenici Sinagoge Satane, ne mogu drugačije. Takav im je program. Izvrnut.
Vidi, njihovo učenje o "savršenosti na zemlji" nema korene u Pismima, niti je po Bogu, plod je ljudskog uma, i što je najgore negira uskrsnuće kao obnovu, kao spasenje. A sve u skladu sa sotonskom laži, učenjem o Istražnom Postupku nastalom nakon što se "prosvetljena" zbog straha za svoju decu (fizičku, ne duhovnu) predomislila u vezi Zatvorenih vrata koje su ona i njeni sledbenici na sva zvona propagirali i šta su verovali.
Da bi bolje razumeo zašto oni kokodaču o "savršenosti" i uslovljavaju spasenje "savršenim" sleđenjem "Mojsijevog zakona", trebaš da znaš da oni uskrsnuće ne vide kao spasenje i obnovu, nego kao rekonstrukciju. Shodno tome, po njihovom učenju ako pred Boga (koji po njihovom učenju nije "Spor na srdžbu, milosrdan i milostiv, bogat dobrotom", nego je usukani Kalvinistički sudija) odeš bolestan, "nečist" On će te (ako uopšte, jer oni propovedaju uslovno spasenje) rekonstruisati u takvom stanju za čitavu večnost.
Dakle, oni svojom voljom žele da budu "savršeni" da bi;
pod jedan zadovoljili uslove kojih nigde nema u Bibliji
pod dva u večnosti bili u najboljem izdanju ("zdravi," uredni, čili i tako to)
U tom svom učenju, na koje treba dodati ono o "uspavanim dušama" ili nepostojanju duše, ponašaju se isto kao one žene koje potpuno našminkane odu da spavaju da bi se probudile "savršeno lepe". Sama činjenica da im je "spasenje" takvo, potvrđuje da je sve što propovedaju, ne samo antievanđelje, nego pre svega plod ljudskog uma. Uma njihove proročice.
*Jedan monah je godinama pio, vi bi rekli "pijanica". Ali taj covek je svakoga dana smanjivao svoju dozu alkohola za jednu casicu, on se borio sa svojom zavisnoscu ceo zivot. Na kraju je zavrsio i na zalost umro pre nego sto je potpuno uspeo da pobedi tu svoju naviku.
Da li ce mu Bog oprostiti, da li ce ga prezreti i odbaciti jer eto on "nije postao svetac"?
Po vama, ovaj covek nema sanse, ali po Hristu, on je vec spasen! Bog gleda na covekovo dobro srce a ne na dela!
Bog ne gleda na spoljašnjost. Važna je namera, srce kako si to lepo napisao. Jer gledaj, neko može da čini sve i milostinju, i postove, i sva "zakonska pravila" da poštuje, pa ipak da ne bude spašen.
Seti se reči o onima koji viču Gospode Gospode, vrše sve zapoveđeno, pa ih ipak tera od sebe. Znaš li zašto? Zato što je iza tih njihovih dela nije stajalo čisto srce, nego namera da se za svoju korist spolja udovolji.
A ta namera prosto vrišti iz svih "propovedi" adventista i njima sličnih. Prosto vrišti ovim "Gledajte, ja sam savršen, ja sam zdrav, ja sam Bogu po volji, ja poštujem zakone, vama je loše jer niste kao ja...."
Zato, brate moj, oni i ne propovedaju Evanđelje, nego laž, falsifikat. Čine grehe iako tvrde da ne čine. Jer, ko je njih uopšte ovlastio da određuju ko se i kako spašava? Ko ih je ovlastio da Bogu u usta stavljaju ono što On nikada nije rekao? Ko? On sam?
Neće biti da je tako
Zato i ponavljam, Sinagoga Satane su. Sve i da to što čine, čine iz neznanja, a čine svesno i sa namerom. Hule.