Ulični Muzičar - kao prosjak i kao ... car !

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
174
Pa, sada mi više i nije potrebno, jer samo na blog stavljam fotografije (direktno iz kompa), jer sam tamo svoj na svome...

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
174
Registruj se na imageshack.us i tamo postavljaj slike onda neće da se gube niti će biti nekih zamena ;)

Ipak sam te poslušao :)

---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

Prvi post na blogu je objavljen 20.09.2010. Znači, moje ubavo blogče danas slavi PRVI rođendan! :)

Evo i poslednjeg dela letnje "The best of..." serije: Ulični Muzičar: Najinteresantnije... TRINAESTI DEO (poslednji) .
Od narednog ponedeljka novi postovi.

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
174
Post koji sledi sam napisao pre 15-ak dana i nadao se da će isti biti objavljen na sajtu www.njuz.net . Međutim, želja mi se nije ispunila.
Inače, ko prati dotični sajt, zna da je on satiričnog karaktera i da se na njemu objavljuju izmišljene vesti, ili kako oni sami kažu "vesti u ogledalu". Onima koji nisu znali za Njuz.net, savetujem da počnu da ga posećuju, jer je to jedan mnogo interesantan sajt.
Osim ovoga, poslao sam im još dva druga teksta i nadam se da će bar jedan od njih biti objavljen na Njuzu. Ali, ako ne bude tamo, biće kod mene na blogu sigurno...

Dakle, tekst pod nazivom "Paradajz Ponosa": Ulični Muzičar: PARADAJZ PONOSA

Natrag