Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Tipologija je jasna.
Šta je sa tipologijom golova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tipologija je jasna.
Šta je sa tipologijom golova?
Tripo, zamolio sam te da me vise ne spominjes u bilo kakvim komentarima, kao sto necu ni ja tebe.
Saznacu ko si, a onda cu te razbiti u crkvi, ne ovde! A to ti je obecanje, ako ne prestanes! Pokrenucu crkvu na tebe, da ispitaju tvoje delovanje.. Zato sto sramotis adventizam. Ne radi se ovde o pravoslavlju u opste.. Ti si svojim delovanjem adventizam bukvalno izvrgao ruglu! Sto moralno, sto idiotskom teologijom! Laodikeja je nesto drugo, on se predstavlja reformatorom crkve, a ti zvanicnikom adventizma! Zato cu da te resim!Neće da čuju za njega. Što nisi ovde razbio, zato ja iznosim vaše koment. sa foruma, ne vi moje.
Saznacu ko si, a onda cu te razbiti u crkvi, ne ovde!
Saznacu ko si, a onda cu te razbiti u crkvi, ne ovde! A to ti je obecanje, ako ne prestanes! Pokrenucu crkvu na tebe, da ispitaju tvoje delovanje..
Zato sto sramotis adventizam.
Ne radi se ovde o pravoslavlju u opste.. Ti si svojim delovanjem adventizam bukvalno izvrgao ruglu!
Sto moralno, sto idiotskom teologijom!
Laodikeja je nesto drugo, on se predstavlja reformatorom crkve,
a ti zvanicnikom adventizma! Zato cu da te resim!
Znaci da si ti duhovni bednik jer si trazio ko je Laodikeja da mu napakostis i izbacis ga iz crkve!? Bas takvi moralni nazadnici i ne zasluzuju biti clanovi. Ti nisi ovo pokrenuo zbog njegove nauke, vec zbog zavisti i uvredjenog ponosa! A ja cu kao sto rekoh da te resim! Osim ako nisi uopste adventista, a onda cu i to javno dati ovde, njihov odgovor!
Nije bitna tema, niti tvoje pljuvanje pravoslavlja.. Uopste vise nije bitno!Opet se ne baviš temom i samo klevećeš.
Zašto jedeš i piješ ako je to senka?
Mozes to i tako protumaciti, nije problem to, nego problem je sto je za Pavla subota ovde TIPOS dakle slika necega veceg sto se ostvaruje u Hristu! A to ne moze biti ako je subota samo "uspomena na stvaranje" i ako je deo moralnog zakona koji u sebi ne sadrzi simbologiju!Mire, Tripovo pisanje o meni me u sustini ne zanima, i moze citirati moje izjave do mile volje, vadeci ih iz konteksta, to je njegova stvar.
Kada bi Adventisti znali sta on ovde cini ( a mozda i znaju ko u to moze biti siguran ), sigurno bi drugacije razgovarali sa njim, ali mozda i ne znaju, jer on pred njima sigurno glumi poboznost, a navodnom brigom za crkvu opada mene pred njima kao nekog ko je neprijatelj Adventizma, a ocigledno je ko je u stvari najveci neprijatelj crkve.
Sto se tice Subote kao seni, u cetvrtoj glavi Jevrejima u odgovoru koji sam dao su u pitanju dve vrste pocinka.
1. SUBOTNJI POCINAK SVAKE SEDMICE KOJIM COVEK OSTVARUJE I DUHOVNI POCINAK U ZAJEDNICI SA BOGOM POSLUSNOSCU.
2. KONACNI POCINAK U CARSTVU BOZJEM NAKON HRISTOVOG DOLASKA.
Jevreji u starom zavetu nisu postovali Subotu, pa ni ostale zapovesti vec su ih krsili, i zato nisu mogli uci u obecanu zemlju.
Tako i danas oni koji krse Subotu i zapovesti ne mogu uci u nebo.
Tipologija je jasna.
Nije bitna tema, niti tvoje pljuvanje pravoslavlja..
Uopste vise nije bitno!
Nemas moralna prava ista pisati!
Sigurno nisi clan crkve (bolje po tebe) , saznacu. I to za Laodikeju sam ja rekao na forumu da je izbacen, i da ga u crkvi niko ne zna, pa si pokupio.. Sve sto pises lazes!
Mozes to i tako protumaciti, nije problem to, nego problem je sto je za Pavla subota ovde TIPOS dakle slika necega veceg sto se ostvaruje u Hristu! A to ne moze biti ako je subota samo "uspomena na stvaranje" i ako je deo moralnog zakona koji u sebi ne sadrzi simbologiju!
Kako je Pavle onda subotu smeo predstaviti SIMBOLOM (SENKOM) odmora u Hristu u obecanoj zemlji, i tako razvodnjavati dekalog?
Ako je tako, mi bismo onda i sve ostale zapovesti mogli razvodniti? A to je ono sto nam vi i prigovarate, ne shvatajuci sustinu, da onda morate i Pavlu prigovoriti!
Shvatas li apsurd?