- Učlanjen(a)
- 16.12.2015
- Poruka
- 476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A kojim skenerom skeniras?pozz drustvo! poceo sam da skeniram preko pythona i do sad mi dobro ide naletio sam na par hitova sad me interesuje kako se skeniraju m3u liste? jel ide isto preko pythona ili? ako moze neko objasniti? hvala
ti ovo zoveš JEDNIM PITANJEM???kako li tek izgleda kad postavljaš više.ti mislio da je losmijev skener čudotvoran i da će on zaobići sve zaštite kojima su se gazde opasale?svaki skener odradi svoje-nađe listu a da li lista radi to je drugo pitanje i nije do skenerajedno pitanje u vezo losmijevog noog skenera.
jel u ovom formatu ide adresa za skeniranje m3u?
jel se moze skenirati sa VPN ili mora iskljucivo samo sa proxy?
sve ovo pitam iz razloga jer sam ja probao skenirati i sa VPN i bez VPN-a,i ima rezultata ali jako retko koja radi.od recimo 84 koje je nasao radi samo jedna.
Jel se mogu sa losmijevim skenerom skenirati i mac liste ili samo m3u?ako mogu i mac kako?gde se ubacuje mac combo,ako moze mac da se skenira?
skinuo sam neki balkan mod u njemu ima vise skenera ali nisam vidio ni jedan da je za m3u skeniranjeA kojim skenerom skeniras?
imaš li ti dobar usser-pass combo za te stvari?skinuo sam neki balkan mod u njemu ima vise skenera ali nisam vidio ni jedan da je za m3u skeniranje