UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 27.05.2013
- Poruka
- 1.908
Ja bi ako može da mi pošaljete jedan smart tv (samsung ili LG) ovaj moj isteko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve već imaš ovde ... po netu... samo malo truda .... Pričam iz mog skromnog iskustvaBok. Mi može netko poslati skener za skeniranje IPTV listi s mac adresom sa svim mogućim postavkama. Bio bih mu jako zahvalan kada bi mi ga netko poslao. Hvala.
... dobro malo to zavisi i od wordlista i mac-ova u njemuma svi hoce gotovo i ako je ikako moguce kad ga startujes odma nadje sve... najmanje u roku od minute ..... niksko vise ...
Treba li na našem pisati PRITISNI ili može i na engleskom?Bok. Mi može netko poslati skener za skeniranje IPTV listi s mac adresom sa svim mogućim postavkama. Bio bih mu jako zahvalan kada bi mi ga netko poslao. Hvala.
Sednes drugar za komp....pa danima trazis ispitujes eksperimentises i docices do skenera kao i ja sto sam dosao odradio skener gde mogu za sat da skinem po hiljadu servera ili ti makova na open bulet ...al to je bilo interesantno par dana ...i sve u svemu promucise debelo kao i sto smo se svi mi promucili i bice makov ...........