- Učlanjen(a)
- 13.11.2017
- Poruka
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za one kojima je potrebna C-linija.
WotWeb je dobar za skeniranje DM-ova.
Pogledajte prilog 105418
Pazite kad skenirate, meni na win10 nije potreban antivirus ali kao sto vidite uvek postoji rizik da se nesto zakaci.
Ovaj DM ima kod 403, u browser nema da se otvori. Nama nije potrebno gledanje preko njega vec trazimo nesto drugo .
Sada ukljucujemo drugi skener http Proxy scanner, samo da se vidi koji su portovi otvoreni. Bitan je onaj port 445, kad je vec otvoren onda treci skener, NetworkIP Scanner.
Skener nema da omane:
Pogledajte prilog 105420
Desni klik na root/ Copy Path.../Paste u My PC/Enter. Otvorice se popup window koji trazi u&p, osim IPC za sve ostalo u&p je admin/admin.
Pogledajte prilog 105421
Usli ste u box.
U folder etc nalazi se fajl CCcam.cfg koji se otvori sa Notepad++. Tamo je C-linija .
Srecno trazenje .
Cini mi se da nema voljni da pomognu a mnoge nas ovo zanima,,,mozda se neko ipak "smiluje"ima li neko da je raspolozen da mi pomogne sa config filom za Sentry kad su u pitanju Nginx serveri.
cini mi se da se broj ovih servera povecava pa nebi bilo zgorega da se poradi i na njima.
pozdrav