U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
potdrav svima citam prve stranice ove teme ali mi nikako nije jasno nesto zahvaljujuci darkonu inmusa me napravio sam combo listu i na mac generatoru sam napravio 10000 kombinacija i kako sad? jel to skeneri automatski uzimaju i skeniraju ili ja treba nesto da uradim da ih nekako ubacim u skenere molio bih za pomoc iskusnije clanove

Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
hvala brate a sa losmijevim skenerom kako da ubacim nasu novu combo listu?jel treba u input_file pored dictionary.ini da stavim i moju combo listu napr ovako:input_file(dictionary)=dictionary.ini,darkon majstor1 to je moj naziv combo liste

Učlanjen(a)
20.02.2015
Poruka
180
Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
Otvori notepadom dictionary,takodje notepadom otvori tvoj kombo markiraj sve u njemu pa prekopiraj to u dictionary.Sve potvtdi sa speichern.Tako ces dobiti tvoj kombo u dictionary.
Potrebno je jos samo servers ubaciti server koji hoces da skeniras npr: za Mac
http://xxxxx.x.xx:8088/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:32:*:*
ili za user-pass
http://xxxx.xx:8000/get.php?username=*&password=*&type=m3u
zatvoris servers i pokrenes skener i drmnes jedan kölsch bier dok cekas ulov
Hahaha pa cekaj pa jesi i ti uKelnu ili si veoma Dobro informisan o nemackim pivima.Ako si u Köln ajde da te castim jednim kölschom....ili Jos bolje sa dva

Učlanjen(a)
20.02.2015
Poruka
180
A proveo sam neko vrijeme tamo,lijep grad sa kölner dom kao glavnom atrakcijom grada.Vrvelo je od turista a verujem da je i sad isto.
U Ninbergu sam vec ohoho.

Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
Ooo lepi Nürnberg Bio sam tamo oft puta setao sam onom Einkaufsstraße Fußgängerzone prelep grad Nordbayern pivo pijete iz ukusnih krigli proslog meseca sam Bio 2x u Erlangenu Hvala puno na pomoci ajde Ako navratim u Erlangen ja ti se javljam

Učlanjen(a)
20.02.2015
Poruka
180
Vazi.Erlangen mi je 6km od stana xD.Prepun studenata
uz to puma i adidas su iz Erlangena,tacnije iz Herzogenaurach.

Natrag