Član
- Učlanjen(a)
- 12.04.2009
- Poruka
- 1.545
Sad lepo kupi cveće,jednu čokoladu sa jagodama,decu odvedi kod majke ili svekrve i uživaj u onome što si zamalo izgubio.
Slušaj mene,radi kako hoćeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sad lepo kupi cveće,jednu čokoladu sa jagodama,decu odvedi kod majke ili svekrve i uživaj u onome što si zamalo izgubio.
Otvorio sam ovu temu,s jedne strane sto se radi o meni a s druge strane ovo moze svakom da se desi i ne vidim sta je lose u tome sto razgovaramo o tome.Ovaj forum je izuzetno posecen i ne vidim sta je lose u tome da cujem sta drugi misle.Ne slazem se sa "Valiantom"kad kaze da trazim podrsku jer ja sam ovu temu i poceo sa namerom da pricamo o njoj pa mozda je cak neko i imao slicnu situaciju.Smatram da je neozbiljno i nepromisljeno kad neko kaze da je takav u stanju da povredi i zenu i decu a da ga nikad nije video u zivotu i verovatno bi ti pozavideo svaki psihoanaliticar.Najverovatnije je ovakvo misljenje dala zenska osoba i bas bih voleo da mi odgovori kako bi se osecala da ide s nekim"smekerom" i da je taj smeker vara iza ledja a kad dodje kuci,naravno,transformise se u jednog porodicnog coveka.Na kraju,ipak smatram da ljudi treba da razgovaraju o svemu pa i o ovome.
Jeste. Ali odmah da te razuverim, nema ovaj šmeka za to On da ima šmeka, uradio bi šta je naumio, ne bi otvarao temu i tražio podršku kao neko dete. Posmatraj stvari malo out of the box. Nema od toga ništa... Takav je u stanju da povredi i ženu i decu i da bez ikakve poente ostavi lom iza sebe, kao slon u staklarskoj radnji... Šmeker odradi šta mu je na duši, ne priča nikad nikome i niko oko njega ne oseti. Ili to ne uradi uopšte. Eto, toliko su proste te stvari.... Labilan je on da to odradi bezbolno...
Znam jedan slican primer, gde je muz prevario svoju zenu, a mislio je da ona nikad nece saznati. Ta jedna avantura napravila mu je haos u zivotu. Razveo se od zene, a deca dve godine nisu htela da pricaju sa njim. Svako ima pravo na svoj zivot. Ja to nikada ne bih uradio. Zene ovakvim idiotima ne treba da prastaju, jer ako su jednom to uradili, pozelece posle nekog vremena da urade to opet.