Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

TomTom NDS

iGO_Fan

iGO_Fan

#81
Za sada kod mene u DE update su po nekih 21Mb po pokrajini...
Ono sto povremeno naletim da nije tačno su naravno ta ograničenja brzine ovo ostalo za sada bolje od Here (moje zapažanje).

Ostalo ćemo da vidimo u vožnji...oko novog update.Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
mirkolj

mirkolj

Član
#82
Da i ja sam uočio da je mapa jako dobra ali izgleda imaju neka stara ograničenja brzine ono kao nekad bar u selima kad nije bilo znakova kroz selo 50 a sada kad imaju znakovi većinom ograničenje 70 na mapi prikazuje 50 tu je neka greška i treba im javiti da to isprave inače drugo je odlično.

Gdje ubaciti u tomtom ova ograničenja brzine u koji golder ili mapu
 
B

BlackBeetle

#83
Koliko ima Renault i VW vozila u Srbiji?
Ima ih dosta i sva su polovna. Koliko se novih vozila kupuje u Srbiji? Kad bi ti rekao podatak koji sam čuo od Renault Srbija ne bi verovao koliko je Srbija minorna. Evo ti za razmišljanje - Peugeot Srbija je bankrotirao i nema zvaničnog distributera godinama. Šta misliš koliko smo Peugeotu zanimljivi kao tržište?

HERE je vlasništvo Nemačke auto industrije. BMW naručuje gde treba mape "raditi". Od Balkana po neki klijent traži Dalmaciju (a ne i ostale delove Hrvatske). Zamisli koliko treba HERE da obiđe Crnu Goru da ima sve puteve a zatim da kupe adresne brojeve. Koliko crnogoraca će kupiti mape? Ne bi ni gorivo nadoknadili.
 

Top