Kakav komunista, kakva laž, farsa, pa da jeste bila bi petokraka preko celog groba...
Mašinbravar ? U to nisam verovao ni kad sam bio "titov pionir"... Pa zamislite mašinbravara u belom odelu sa belim šeširom, rasnim psom na peronu železničke stanice u Parizu, 193ineke godine, šta tamo radi ?!! Verovatno traži posao....
Glavna faca svog vremena, zavisi iz kog ugla se gleda, lokalno ili globalno... Za mene je Šarl De Gol otvarao prvi potrebna vrata za drugačije odnose u svetu toga vremena (istupanje Francuske iz NATO saveza, poseta SSSR, Kini, Kubi, ukidanje kolonijalizma...), 1968 se povukao sa mesta Predsednika...i da ne nabrajam dalje...
Veliki manipulator masa (u rangu Hitlera, Musolinija i sličnih govornika od 1930 -1960...)
Hrvat nije takođe a šta je, ko poživi možda će i saznati...
Da je u mnogo čorbi bio mirođija tačno je, a da su neke od tih čorbi jako smrdele na kvarno i to je tačno... Setimo se nekih "misterija", pogibije 7 sekretara SKOJ-a... i da ne širim temu
Danak dobrog života generalno plaćamo već više od dvadeset godina a teško da ćemo i prestati...
Većina kaže, lepo se živelo, ali niko ne kaže od 1970-1980 i još malo po inerciji do 1989 nek bude....
Šta je to toliko lepo bilo 50 tih, 60 tih stvarno mi nije jasno....
O ruiniranju Srbije neću ni da govorim....
On je bio hohštapler visoke klase....