Tito je bio...

Ko je bio Tito?

• Drug i drugarica

Votes: 19 5,7%
  • Predsednik jedne prelepe zemlje

Votes: 143 42,9%
  • Lovac na zebre

Votes: 28 8,4%
  • Kome ti to?

Votes: 22 6,6%
  • Lik iz jedne bajke

Votes: 17 5,1%
  • Legenda sa Drvara

Votes: 16 4,8%
  • Glavna faca svog vremena

Votes: 152 45,6%

• Total voters
    333
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma seljak zlocinac i sta sve ne jos .Sreca pa ga nisam poznavao nisam zivio u njegovom dobu.

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
12
Bio je mašinbravar a živeli smo kao doktori a danas sve sami doktori a živimo kao šegrti kod mašinbravara.

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
Tito je bio:jester:,a mi:sheep::sheep::sheep:do dana danasnjeg.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Kod njega se zivelo zahvaljujuci kreditima...zato ih sad jos isplacujemo...

Glavno geslo u komunizmu je bilo "Radi koliko mozes,a uzimaj koliko ti treba"...pa tog nema ni u bajkama.
O slobodi stampe i ostalo-da ne trosim reci...umesto policija da radi za narod-narod je radio za policiju...

A ekstra sto je Srbiju industrijski upropastio i podelio na pokrajine-posledice se vide i videce se jos...

Apsolutno protiv njega...zao mi sto Kavaja nije uspeo u svojoj nameri.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Kakav komunista, kakva laž, farsa, pa da jeste bila bi petokraka preko celog groba...

Mašinbravar ? U to nisam verovao ni kad sam bio "titov pionir"... Pa zamislite mašinbravara u belom odelu sa belim šeširom, rasnim psom na peronu železničke stanice u Parizu, 193ineke godine, šta tamo radi ?!! Verovatno traži posao....

Glavna faca svog vremena, zavisi iz kog ugla se gleda, lokalno ili globalno... Za mene je Šarl De Gol otvarao prvi potrebna vrata za drugačije odnose u svetu toga vremena (istupanje Francuske iz NATO saveza, poseta SSSR, Kini, Kubi, ukidanje kolonijalizma...), 1968 se povukao sa mesta Predsednika...i da ne nabrajam dalje...

Veliki manipulator masa (u rangu Hitlera, Musolinija i sličnih govornika od 1930 -1960...)

Hrvat nije takođe a šta je, ko poživi možda će i saznati...

Da je u mnogo čorbi bio mirođija tačno je, a da su neke od tih čorbi jako smrdele na kvarno i to je tačno... Setimo se nekih "misterija", pogibije 7 sekretara SKOJ-a... i da ne širim temu

Danak dobrog života generalno plaćamo već više od dvadeset godina a teško da ćemo i prestati...

Većina kaže, lepo se živelo, ali niko ne kaže od 1970-1980 i još malo po inerciji do 1989 nek bude....

Šta je to toliko lepo bilo 50 tih, 60 tih stvarno mi nije jasno....

O ruiniranju Srbije neću ni da govorim....

On je bio hohštapler visoke klase....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Da se lepo živelo-nije, "lepo je bilo 80-ih godina prošlog veka, kad se živelo od kredita, "mešetarenja" između istoka i zapada... Pitajte grke dal' im je bilo lepo pre 10-15 godina, a pitajte danas, sa dugom od 300 milijardi evra! Šta je ćopavi uradio Srbiji mislim da nema priče, a zajebao sve sa forom "od Vardara pa do Triglava"...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
"Braća" grci su bili jad, beda i čemer sedamdesetih, vojna diktatura, tad smo ih okupirali sa "paradajz" turizmom, malo regenerisali, švercovali im singlice Mikisa Teodorakisa, progledali krajem 80 do 2000 i sad pukli ko petarda....
Ova anketa, može biti da je trebala da bude šaljiva, ali nije uopšte na mestu, neki mogući odgovori nemaju veze sa Titiom, npr Predsednik jedne lepe države....
Država je lepa bila, ali je on kao prava SECIKESA I BITANGA ostavio takav teret, da je ne morala da pukne nego da EKSPLODIRA i da ode u p*zdu materinu na najsitnije komade...A njegovi najbolji đaci da naslede upravljanje razbucanim komadićima....Svi do jednog komunisti, šta lupetam KOMUNJARE, komunisti su časni ljudi sa verom i pozitivnom idejom...
Go secikesa, lopov i hohštapler....
Samo, u sebe, na sebe i pod sebe, to su jedino dobro naučili i savladali od Titovog gradiva...

Natrag